Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

                                  ΠΑΣΟΚ:   Σε 768 εκλογικά κέντρα   1074 κάλπες




Σε 768 εκλογικά κέντρα, στα οποία θα λειτουργήσουν 1074 κάλπες, που θα πιστοποιηθούν από την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, υπό την προεδρία του Γιώργου Ανωμερίτη (και παρόντων των μελών της, Λιλίκας Βασιλάκου, Γιώτας Γαζή, Γιώργου Ντόλιου, Μαρίας Παπαγεωργίου και Κώστα Τριαντάφυλλου) θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος. Οι σχετικές αποφάσεις είναι, σύμφωνες με τα όσα αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο και τις Κατευθυντήριες Οδηγίες, που εξέδωσε η ΕΚΑΠ για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Η ΕΚΑΠ, επίσης, πιστοποίησε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, οι οποίες θα διεξάγουν τις εκλογικές διαδικασίες.
Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών αποτελούνται από μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων της χώρας, με τη συμμετοχή και εποπτεία μελών των Συντονιστικών Επιτροπών των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών. Επιπλέον, η ΕΚΑΠ θα βρίσκεται από σήμερα σε συνεχή συνεδρίαση και θα εποπτεύσει την εκλογική διαδικασία, ενώ θα εκδώσει τα πρώτα αποτελέσματα αμέσως μετά την παραλαβή, από το ηλεκτρονικό σύστημα και την πιστοποίηση των εγγραφών, του 25% των ψηφοδελτίων.
Τέλος, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, www.pasok.gr, έχει αναρτηθεί ο κατάλογος των πιστοποιημένων εκλογικών κέντρων σε όλη την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου