Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

On line εκστρατεία αλληλεγγύης στο Ελληνικό Χωριό στο Φίλυρο

Πάτα like και πρόσφερε. Γίνε και εσύ χορηγός!




Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σημαντικού έργου που γίνεται εδώ και 23 χρόνια για τα παιδιά στο Φίλυρο, η WIND δημιούργησε στη σελίδα της στο Facebook, την εφαρμογή «Πάτα like και πρόσφερε. Γίνε και εσύ χορηγός» όπου για κάθε like, η εταιρεία θα αυξάνει κατά 0,5€ το ποσό που συγκεντρώνει και θα προσφέρει στο Παιδικό Χωριό στο τέλος της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

Μέσω της εφαρμογής «Πάτα like και πρόσφερε. Γίνε και εσύ χορηγός» οι χρήστες του Facebook έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν «υπερήφανοι χορηγοί» του 7ου Διεθνή Μαραθώνιου Μέγας Αλέξανδρος και να δουν την ημέρα του αγώνα τα ονόματά τους τυπωμένα μαζί με εκείνο της WIND, σε ειδική αναμνηστική κατασκευή στο σημείο του τερματισμού.

Οι χρήστες του Facebook, χάρη στην πρωτότυπη αυτή εφαρμογή, συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στη διοργάνωση, καθώς επιλέγουν το κομμάτι της διαδρομής που θέλουν να «χορηγήσουν». Στον χάρτη της εφαρμογής εμφανίζεται η κοινή διαδρομή που αφορά στα τελευταία 3χλμ του Αγώνα πριν τον τερματισμό.

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν να αυξηθεί περισσότερο το ποσό, μπορούν να καλέσουν τους φίλους τους να παίξουν. Τέλος, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στη φόρμα. Όλοι οι «Facebook Χορηγοί» θα λάβουν αναμνηστικό φωτογραφικό υλικό από την ημέρα του Αγώνα.

Με τη δημιουργία του «Πάτα like και πρόσφερε. Γίνε και εσύ χορηγός» η WIND δίνει σε όλους τους χρήστες του Facebook τη δυνατότητα να συμμετέχουν στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, έναν αγώνα που η εταιρεία ως Επίσημος Χορηγός στοχεύει να αναδείξει σε Αγώνα για Όλους στη Β. Ελλάδα, στέλνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι δρομείς του 7ου Διεθνή Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν σε αυτή την εκστρατεία της WIND καθώς για κάθε δρομέα που θα αγωνιστεί με τα χρώματα της WIND Running Team, η WIND θα δωρίσει 10 ευρώ στα παιδιά του Ελληνικού Χωριού. Ήδη περισσότεροι από 750 δρομείς έχουν ανταποκριθεί στην πρόσκληση της WIND Running Team και θα τρέξουν για καλό σκοπό την Κυριακή, 1 Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου