Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η 5η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία!


Η Γυμνή Ποδηλατοδρομεία έρχεται για πέμπτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργάνωσή της έχουν αναλάβει τα Παιδιά Εν Δράσει, η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης , οι Street Panthers, η ομάδα Sfina , η Θεσσαλονίκη Αλλιώς , το Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης και το Livemedia.gr.
Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στις...
19.00 , στο πάρκο ΧΑΝΘ-Ξαρχάκου, στο σιντριβάνι. Στόχος;
Η αντιμετώπιση των αυτοκινήτων με γυμνά κορμιά, ως ο καλύτερος τρόπος υπεράσπισης της αξιοπρέπειας των ποδηλατών. Η ποδηλατοδρομία θα είναι ανοιχτή και για όλους εκείνους που εκτός από το ποδήλατο τους θέλουν αν συμμετέχουν με άλλα εναλλακτικά μέσα μετακίνησης όπως skateboards, rollers, πατίνια.
Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί μεγάλο μυθικό πάρτι για όλη την πόλη. Μαζί μας η Ομάδα Κρουστών Κρούση, ο Άρης Παπανικολάου και τα Τύμπανα του Πύργου, οι DJ ATARY(Stelios), Root Boot, Miss Dynamite, Farina+GG, οι ξυλοπόδαροι High Society.
Η Διεθνής Ποδηλατοδρομία διοργανώνεται ταυτόχρονα σε 70 πόλεις παγκοσμίως και αποτελεί μια απόλυτα ειρηνική γιορτή, αναφέρει το thestival.gr, με ζωγραφισμένα σώματα, καλλιτεχνικό χαρακτήρα και μότο της ελευθερία μετακίνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου