Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τελική δοκιμασία της Εθνικής


Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το τελευταίο φιλικό στο Κίτσμπουέλ (21.30) με αντίπαλο την Αρμενία
Το δεύτερο και τελευταίο τεστ επί αυστριακού εδάφους θα δώσει το βράδυ της Πέμπτης στις 21.30 η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Αρμενία.
Στο Κίτσμπουέλ οι διεθνείς πέρασαν αρκετές μέρες κάνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει euro 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
Το φιλικό με τους Αρμένιους μπορεί να χαρακτηριστεί και μία
«πρόβα τζενεράλε» πριν την έναρξη του τουρνουά με τους Πολωνούς στις 8/6.
Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να δοκιμάσει τους εξής: Κάτω από τα δοκάρια έναν εκ των Σηφάκη ή Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης (δεξιά), Γκέκας (κορυφή) και Φορτούνης (αριστερά).
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας συμπληρώνεται από τους: Τζόρβας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μάκος, Φωτάκης, Λυμπερόπουλος, Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Σαμαράς. Εκτός είναι ο Νίνης και ο Τοροσίδης.
Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις και χθες, και αποχώρησε προκειμένου να προφυλαχθεί. Από την πλευρά του, ο «Τόρο» ανέβασε χθες ρυθμό και έκανε για αρκετή ώρα κανονικό τρέξιμο. Μέρα με τη μέρα πάει όλο και καλύτερα.
Από την άλλη πλευρά οι Αρμένιοι που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους για την επερχόμενη προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου αναμένεται να παρατάξουν τους εξής έντεκα: Μπερεζόφσκι, Αλεξανιάν, Χαϊραπετιάν, Αρζουμαριάν, Μκογιάν, Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μκιταριάν, Μοβσισιάν, Πιτσέλι, Μανουτσαριάν.
Η Εθνική Ελλάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα και αμέσως μετά αναμένεται να αναχωρήσει για την Πολωνία με την φιλοδοξία να κάνει ένα καλό τουρνουά στα γήπεδα του «Ανατολικού μπλοκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου