Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η Κοζάνη «ψηφίζει» Πιερία για μονοήμερα!



Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» διαβάσαμε πως η Κατερίνη και η Πιερία είναι στις πρώτες επιλογές των κατοίκων του νομού Κοζάνης για μονοήμερες διακοπές ή αλλιώς για μια ημερήσια εκδρομή για μπάνιο στη θάλασσα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:
Περισσότερος κόσμος στα τουριστικά γραφεία αλλά όχι …κρατήσεις!
Αυξημένη ζήτηση του κόσμου στα τουριστικά γραφεία, η οποία ωστόσο δεν αντιστοιχεί σε αυξημένες κρατήσεις διακοπών – εισιτηρίων και τουριστικών πακέτων διακοπών, παρατηρεί ο τουριστικός
πράκτορας και ιδιοκτήτης του  HERMES TOURS, στο κέντρο της Κοζάνης Κώστας Φωτόπουλος, για φέτος. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος, οι κρατήσεις φέτος δεν είναι αυξημένες σε σχέση με πέρυσι, αλλά έχει αυξηθεί σημαντικά το ενδιαφέρον του κόσμου, που δείχνει να θέλει να φύγει διακοπές, και ρωτάει για τυχόν πακέτα και τιμές τα ταξιδιωτικά γραφεία. Παράλληλα, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στις μονοήμερες οργανωμένες αποδράσεις από Κοζάνη προς κοντινούς προορισμούς όπως τα Σύβοτα και την Κατερίνη! Τα λεωφορεία φεύγουν κάθε Σαββατοκύριακο γεμάτα από κόσμο κάθε ηλικίας!
«Υπάρχει ζήτηση και το ενδιαφέρον του κόσμου προς τα τουριστικά γραφεία είναι μεγαλύτερο φέτος, με σκοπό να βρουν οικονομικότερες λύσεις διακοπών. Βέβαια, σε ότι αφορά τις κρατήσεις, τα πράγματα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι καλύτερα σε σχέση με πέρυσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος. Παράλληλα αναφέρθηκε στην τεράστια ζήτηση του κόσμου για τις μονοήμερες αποδράσεις, λέγοντας πως ο κόσμος της Κοζάνης επιλέγει να φεύγει τα Σαββατοξύριακα προς Σύβοτα Θεσπρωτίας και τις παραλίες της Κατερίνης. Παράλληλα, ζήτηση έχουν οι τα 2ήμερες και 3ήμερες εκδρομές προς όλους τους προορισμούς, λόγω κυρίως του χαμηλού τους κόστους. Όσοι επιλέγουν να φύγουν διακοπές για μια εβδομάδα, επιλέγουν τα ολοκληρωμένα 6ήμερα και 7ήμερα πακέτα από τα ταξιδιωτικά γραφεία προς τη νησιωτική αλλά ηπειρωτική Ελλάδα. «Έχουμε μειωμένες τιμές στα πακέτα και ο κόσμος φαίνεται πως τα επιλέγει, γιατί έχει κλεισμένες τις διακοπές τους σε έναν προορισμό, σε συμφέρουσες τιμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου