Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μουσική βραδιά του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης αφιερωμένη στο μαγικό κόσμο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής

 



 To Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον Όμιλο Mediterranean Hotels, θα πραγματοποιήσουν ανοιχτή εκδήλωση – μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά – για τα μέλη, τους χορευτές, αλλά και για όλους τους συμπολίτες και τους φίλους μας, που θέλουν να περάσουν μία αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Μediterranean Village Spa στην Παραλία Κατερίνης, το βράδυ στις 9:00μ.μ.
Ένα πανηγύρι του παλιού καλού καιρού, ένα βράδυ γεμάτο ελληνική παραδοσιακή μουσική και χορό, αφιερωμένη σε αυθεντικά ακούσματα ψυχής, με τραγούδια και χορούς απ’ όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας με τη συμμετοχή του συνόλου παραδοσιακής μουσικής (ορχήστρα – χορωδία) του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του σχολείου και με χορευτική ομάδα στην οποία συμμετέχουν και απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με υπεύθυνους χοροδιδασκάλους την κ. Αλέκα Κατσαούνη και τον κ. Ευριπίδη Γκούμα.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ομίλου Mediterranean Hotels κ. Βασίλης Δήμου, «η παράσταση επιδιώκει να «ταξιδέψει» τους θεατές στην Ελλάδα του χθες και του σήμερα μέσα από  χορούς και τραγούδια  από την Μακεδονία, την Ήπειρο, τα νησιά του Αιγαίου, την Πελοπόννησο και τις ακτές της Μικράς Ασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου