Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Το δίκτυο της Πειραιώς θα εξυπηρετεί τους πελάτες της ΑΤΕ...


undefined
Συναλλαγές με βιβλιάριο καταθέσεων θα μπορούν να πραγματοποιούν από σήμερα το πρωί σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς οι πελάτες της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς λαμβάνεται μέριμνα ώστε να ...

εξυπηρετηθεί το σύνολο της πελατείας της ΑΤΕ.

Όπως είναι γνωστό, οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ απεργούν από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, αντιδρώντας στον διαχωρισμό της και την μεταβίβαση του υγιούς τμήματός της στην Πειραιώς. Ήδη από την Τετάρτη 1η Αυγούστου οι πελάτες της ΑΤΕ μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω του δικτυού ΑΤΜ της Πειραιώς χωρίς χρέωση. Στόχος τώρα είναι να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες συνταξιούχοι που συνταξιοδοτούνται μέσω της ATEbank και καθώς δεν διαθέτουν κάρτες αναλήψεως μετρητών έχουν μείνει χωρίς χρήματα λόγω απεργίας.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί η διοίκηση της Πειραιώς συναντήθηκε με το προεδρείο των εργαζομένων της ΑΤΕ και αφού τους διαβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι όλες οι θέσεις εργασίας είναι εξασφαλισμένες, τους ζήτησαν να επιστρέψουν και πάλι στην εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου