Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: Φουντώνουν οι μάχες το Σαββατοκύριακο!





Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται  το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής και αρχίζουν πλέον να αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα παίρνει χρώμα.

Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια θα έχουμε στις 16:30.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Στο γήπεδο της Περίστασης θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ
της τοπικής ΑΕ Περίστασης και του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λιτοχώρου, που δικαιωματικά έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι.
Η ομάδα της ΑΕ Περίστασης φέτος θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας, διαθέτοντας πλειάδα πολύ καλών ποδοσφαιριστών και υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή θα τα πάει περίφημα, βάζοντας ψηλά τον πήχη.
Ο Απόλλων Λιτοχώρου που οδηγεί την κούρσα, έχει μέχρι τώρα 3 στα 3 και είναι το υπ’ αριθμό ένα φαβορί για την άνοδο.

ΑΕ ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ – ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

Στο γήπεδο του Μοσχοποτάμου η ΑΕ Δρυάνιστα φιλοξενεί τον πανίσχυρο ΓΑΣ Σβορώνου σε ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν φέτος πολύ δυνατά και δείχνουν ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, διαθέτοντας ισχυρά ρόστερ.
Η ΑΕ Δρυάνιστα έχοντας και τον ενθουσιασμό της νεοφώτιστης ομάδος θα προσπαθήσει αύριο για το τρίποντο απέναντι στους έμπειρους παίκτες του ΓΑΣ Σβορώνου, που είναι ικανοί να δραπετεύσουν με τους βαθμούς της νίκης.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Να διασκεδάσει τη μέχρι τώρα πορεία του θέλει ο Αριστοτέλης στο αυριανό παιχνίδι, που γίνεται στο γήπεδο του Καταχά, απέναντι στη νεανική ομάδα του Ολύμπου Αγ. Σπυρίδωνα, που ψάχνει να βρει τα πατήματά της.
Το παιχνίδι μπορεί να φαντάζει εύκολο για τους γηπεδούχους, όμως είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι νεαροί παίκτες του Αγίου Σπυρίδωνα θα παίξουν και πάλι καλό ποδόσφαιρο και ό,τι ήθελε προκύψει.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ – ΑΜΣ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Στο γήπεδο του Σιδ. Σταθμού «Ι. Καλλιανίδης» οι Διόσκουροι θα υποδεχθούν την αναγεννημένη ομάδα της 25ης Μαρτίου.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να ξεκολλήσουν από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες της πόλης μας, που μπορούν να δώσουν πολύ ωραίο θέαμα σύμφωνα πάντοτε με τη δυναμικότητα των παικτών που διαθέτουν
Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
Η νεανική ομάδα του Γ. Ολύμπιου Λόφου υποδέχεται αύριο στην έδρα της τον ισορροπημένο Άρη Κοκκινοπλιτών, που στις πρώτες τρεις αγωνιστικές είναι ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο ιστορικός Γ. Ολύμπιος Λόφου φέτος στηρίζεται σε καθαρά γηγενείς ποδοσφαιριστές, νεαρούς σε ηλικία και δημιουργεί μια ομάδα που θα έχει προοπτική στα επόμενα χρόνια.
Αντιμετωπίζει τον Άρη Κοκκινοπλιτών που είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να πάρει σε οποιαδήποτε έδρα θετικό αποτέλεσμα.
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Ακαδημία Πλαταμώνα)
Στο γήπεδο της Ελάφου ο τοπικός Ταύρος αντιμετωπίζει την ομάδα της νότιας Πιερίας, την Ακαδημία Πλαταμώνα, σε ένα δύσκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους, που έχουν ελλείψεις.
Το παιχνίδι προσφέρεται για ωραίο ποδοσφαιρικό απόγευμα και οι φιλοξενούμενοι, που είναι πολύ δυνατοί πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα από τους παίκτες του Ταύρου, γιατί διαφορετικά θα γνωρίσουν την ήττα.
Και οι δύο ομάδες παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Έλαφο.
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει η ΑΕ Καρίτσας στο γήπεδό της έχοντας όμως πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον πανίσχυρο και ιστορικό Εθνικό Κατερίνης, που φέτος έχει βάλει σαν στόχο την επιστροφή του στα εθνικά πρωταθλήματα.
Η ΑΕ Καρίτσας δεν τα πήγε μέχρι τώρα καλά, σκόνταψε και έχασε παιχνίδια στα τελευταία λεπτά των συναντήσεων και αυτό οπωσδήποτε χαλύβδωσε τους παίκτες της που θέλουν να ανακάμψουν βαθμολογικά.
Ο Εθνικός είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και αν πιάσει ρυθμό, τότε θα τα βρουν δύσκολα οι γηπεδούχοι.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
Στο γήπεδο του Κορινού ο ιστορικός Θερμαϊκός υποδέχεται τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς για να ανακάμψουν βαθμολογικά.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντυπωσιακή εκτός έδρας τους νίκη στο Σβορώνο αλλά κρατούν όμως χαμηλούς τόνους για να έχουν ανάλογη συνέχεια στο αυριανό παιχνίδι με τον πάντοτε υπολογίσιμο Όλυμπο Λεπτοκαρυάς, που είναι ικανός για τη «ζημιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου