Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η ελίτ της χώρας στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ!

http://taxalia.blogspot.com

Στην Ελλάδα της τρόικας πλέον, αυτό είναι γεγονός: οι περισσότεροι πλούσιοι, οι έχοντες κατά τον καταστροφέα της σύγχρονης Ελλάδας Αντρέα Παπανδρέου, στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ!
Το λόμπι της δραχμής, όλοι εκείνοι που έχουν φυγαδεύσει τα εκατομμύρια ευρώ τους στις τράπεζες του εξωτερικού – και μέσα σε αυτούς μπορεί να βρίσκονται και κάποιοι πολιτικοί που
το παίζουν εθνοσωτήρες- έχουν συμμαχήσει υπέρ του Αλέξη Τσίπρα για έναν και μοναδικό σκοπό: να τον κάνουν πρωθυπουργό για να πάει η Ελλάδα στη δραχμή και εκείνοι να τα αγοράσουν ΟΛΑ μετά ….με το συνάλλαγμα που θα φέρουν στη χώρα!
Απλά τα πράγματα στο λόμπι της δραχμής. Πάρα πολύ απλά: θέλουν οι έχοντες να γίνουν σαν τους μετασοβιετικούς ολιγάρχες της Ρωσίας, που μετά την πτώση του σιδηρούν παραπετάσματος, αγόρασαν κοψοχρονιά όλες τις μεγάλες βιομηχανίες και τον ορυκτό πλούτο της χώρας!
Βλέπουμε την ελίτ της Ελλάδας ,που έχει βγάλει τα ευρώ της στις ξένες τράπεζες, αμέσως μετά τις εκλογές, να έχει μπει σε έναν αγώνα δρόμου για την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά με οποιοδήποτε κόστος! Ακόμη και ΕΘΝΙΚΟ κόστος!
Μεγάλα λόγια, κούφιες υποσχέσεις προς όλους και κυρίως …εθνικοποιήσεις!
Το μεγαλύτερο κόλπο του λόμπι της δραχμής ,είναι να τάζει εθνικοποιήσεις στους άνεργους!
Θα κάνουμε κρατική την Ολυμπιακή, θα κάνουμε κρατικό τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, την Ολυμπιακή και θα αφήσουμε στο απυρόβλητο όλα τα συνδικαλιστικά δικαιώματα!!!
Αυτά λένε και τάζουν! Μέχρι να τους πιστέψουν και να τους ψηφίσουν!
Και μετά τι; Μετά ο δρόμος της δραχμής θα μεγαλώσει και το κεφάλαιο θα αγοράσει κοψοχρονιά ΟΛΗ τη ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία! Κοψοχρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου