Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Σχόλιο του Nikoς Sikloglou για την ανάρτηση "Αντιδρούν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στην ίδρυση του Διεθνούς Ιδρύματος Κλασσικών Σπουδών και Ερευνών «Olympic School of Mythology-Olympic Academy of Classical Studies», που πρόκειται να ιδρυθεί στους πρόποδες του Ολύμπου.



Αντιδρούν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στην ίδρυση του Διεθνούς Ιδρύματος Κλασσικών Σπουδών και Ερευνών «Olympic School of Mythology-Olympic Academy of Classical Studies», που πρόκειται να ιδρυθεί στους πρόποδες του Ολύμπου.





Αντίθετα εμφανίζονται τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στην ίδρυση του Διεθνούς Ιδρύματος Κλασσικών Σπουδών και Ερευνών «Olympic School of Mythology-Olympic Academy of Classical Studies», που πρόκειται να ιδρυθεί στους πρόποδες του Ολύμπου.
Το θέμα ήρθε σε συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και
παρέστη ως εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Την ίδρυση του Διεθνούς Ιδρύματος Κλασσικών Σπουδών και Ερευνών «Olympic School of Mythology-Olympic Academy of Classical Studies», στήριξε με ιδιαίτερο τρόπο ο τ. πρωθυπουργός της Ελλάδας και νυν βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου.






ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΔΟΥΡΙ. ΕΛΕΟΣ.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ;

ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΑ ΚΥΡΙΟΙ;
ΕΧΕΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΤΕ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΝΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΛΙΣ 200 ΕΤΩΝ ΑΝΗΓΕΙ ΣΧΟΛΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "AMERICAN SCHOOL OF CLASSICAL STUDIES" KAI XTΥΠΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΔΡΑ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ;

ΠΟΙΟΣ ΚΑΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΗΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΑΥΓΟ;
ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΗΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου