Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Απόβαση της Πιερικής Κουζίνας στην Αθήνα με γαστρονομικούς θησαυρούς του Ολύμπου!



Ένα τριήμερο με «γαστρονομικούς θησαυρούς του Ολύμπου» προσφέρεται από αύριο μέχρι και την Παρασκευή σε αθηναϊκό εστιατόριο, που προχώρησε σε συνεργασία με επιχειρηματίες της Πιερίας. Το μενού επιμελείται ο Σεφ Νίκος Φωτιάδης, μέλος του Ινστιτούτου Γαστρονομίας Πιερίας το οποίο φαίνεται να εντείνει τη δράση του και να βρίσκει τρόπους να κάνει γνωστά τα ποιοτικά προϊόντα της πιερικής γης.
Έτσι, οι εμπνευσμένες γεύσεις που οι πελάτες του εστιατορίου Νταβαντούρι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θα έχουν πρώτες ύλες από επιχειρήσεις όπως η Φάρμα Φωτιάδη, η Τρούφα Πιερίας, το Οινοποιείο Χρυσοστόμου, το Κτήμα Κούρτη, η Άρτεμις, η Ελένη Δεληγιαννίδου, η Αλορέα Κράνο, η Cochlea (σαλιγκάρια Πιερίας) και ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Μούσες Πιερίας.
Το μενού που ετοίμασε ο Σεφ Νίκος Φωτιάδης έχει ποντιακές και ντόπιες συνταγές με νότες εκλεπτυσμένης μαγειρικής και συνοδεία βραβευμένων οίνων. Όπως τονίζεται από μεριάς της επιχείρησης, με αυστηρή επιλογή πρώτων υλών από όλη την Ελλάδα, με συμμετοχή πρωτοπόρων παραγωγών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας προσφέρουν ένα γαστρονομικό ταξίδι με αγάπη και μεράκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου