Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ






Σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε  πολύ ζεστή ατμόσφαιρα ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, την ετήσια εκδήλωσή της κοπής της πίτας του, όπου έγιναν και οι βραβεύσεις των αθλητών του για τις αθλητικές και σχολικές τους διακρίσεις καθώς και η ειδική τιμητική βράβευση του κου Αν. Τσιντσόπουλου για την πολυετή  προσφορά του στο Ν.Ο.ΚΑΤ. από τη θέση του διοικητικού παράγοντα.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Γεώργιος Μελετλίδης αφού καλωσόρισε όλους τους καλεσμένους επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φορέων των γονέων και των φίλων του Ομίλου και η βοήθειά τους υλική και ηθική σε κάθε εκδήλωση του, ανέφερε συνοπτικά τις πολλές και μεγάλες διεθνείς και Πανελλήνιες διακρίσεις που κατάφεραν οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. μέσα στο 2012 με κορυφαίες το αργυρό Παγκόσμιο μετάλλιο στην κωπηλασία και το χάλκινο Ευρωπαϊκό μετάλλιο στην Ιστιοπλοΐα καθώς και τα δύο χρυσά και τρία αργυρά μετάλλια στους Βαλκανικούς αγώνες Κωπηλασίας και τα πολλά πανελλήνια μετάλλια  που φέρνουν τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης μέσα στους καλύτερους Ομίλους της Ελλάδας. 
Ακόμη ο Πρόεδρος ανακοίνωσε  την κατάκτηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά της Υποτροφίας του Ιδρύματος Λεβέντη από την Κατερίνα Νικολαΐδου λόγο των σημαντικών της αθλητικών διακρίσεων, ενώ επεσήμανε το πόσο  σημαντική ήταν η πρόσφατη ψήφιση επαναφοράς των κινήτρων στον αθλητισμό (μοριοδότηση για την εισαγωγή των πρωταθλητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κ.λ.π.) από την οποία πολλοί από τους αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ θα επωφεληθούν Επίσης ανακοίνωσε ότι ο Ν.Ο.ΚΑΤ. έχει αναλάβει την διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας, ενώ διεκδικεί με πολλές πιθανότητες και την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στις κατηγορίες Optimist και Laser 4,7 διοργανώσεις που θα φέρουν πολλούς επισκέπτες στον τόπο μας και θα τον αναδείξουν.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις .
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ
για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων 2012
στο  διπλό σκιφ γυναικών
και το αργυρό μετάλλιο στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο σκιφ γυναικών
----------

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΜΑΝΙΩΤΗ  ΖΩΗ
για την κατάκτηση της 3ης   θέσης στο Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας
στην κατηγορία Laser 4,7 κοριτσιών κάτω των 16 ετών
------------------------
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ -ΚΑΚΟΥΡΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
για την κατάκτηση στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας 2012
του  χρυσού μεταλλίου στη τετράκωπωπο και του αργυρού μεταλλίου  στην οκτάκωπο παίδων

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
για τη κατάκτηση του αργυρού  μεταλλίου στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας 2012 στο τετραπλό σκιφ νεανίδων και το αργυρό μετάλλιο στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο διπλό σκιφ  νέων γυναικών


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ :
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΖΕΡΒΑΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ :
για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα τετράκωπος χωρίς πηδαλιούχο Εφήβων και του αργυρού μεταλλίου στη δίκωπο Εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας2012
----------------
ΡΕΤΖΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ –ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΡΑΠΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα τετράκωπος με πηδαλιούχο παίδων   στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2012
----------------
ΜΠΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ- ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
για την κατάκτηση του αργυρού  μεταλλίου στο διπλό σκιφ παίδων
 στη  Πανελλήνια Συνάντηση Κωπηλασίας 2012
--------------
 ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο  σκιφ παίδων 12 ετών στην Πανελλήνια Συνάντηση Κωπηλασίας 2012
ΔΡΑΝΤΖΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ- ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο  διπλό σκιφ παίδων 12 ετών στην Πανελλήνια Συνάντηση Κωπηλασίας 2012

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΜΠΕΝΗΣ 
για την 1η Θέση στη Γενική κατάταξη και την κατάκτηση του Διετούς Επαμειβόμενου Κυπέλλου στο « ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2012» στη κατηγορία Optimist Παίδων
ΣΟΦΙΑ ΚΟΠΡΕΝΣΚΑ
για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Διεθνείς αγώνες «2nd International Sailing Regatta  2012» στη κατηγορία Optimist Κορασίδων
ΣΠΥΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
ως πολυνίκη του  τμήματος Ιστιοπλοΐας το 2012.
ΛΟΥΚΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ως τη  νεαρότερη αθλήτρια του τμήματος Ιστιοπλοΐας

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Εισαγωγή στη σχολή Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ Οι αριστούχοι αθλητές που βραβεύτηκαν αποδεικνύοντας ότι πρωταθλητισμός και άριστες σχολικές επιδόσεις συνδυάζονται είναι οι:
ΚΙΚΕΡΗ ΕΛΛΗ
ΚΙΚΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΜΑΝΙΩΤΗ ΖΩΗ
ΜΗΤΣΟΚΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΡΟΖΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ  ΤΣΙΝΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ για την πολυετή  προσφορά του στο Ν.Ο.ΚΑΤ. από τη θέση του διοικητικού παράγοντα.

 Την πίτα ευλόγησαν ο εκπρόσωπος του Ο.Π.Π.Α.Π.  Δήμου Κατερίνης Πατήρ Οικονομίκος  και ο Ιερέας της Αγίας Φωτεινής Παραλίας  Πατήρ Κατσικάκης , ενώ το νόμισμα έτυχε στον αθλητή του Ν.Ο.ΚΑΤ  Ρόζο Αβρααμ.
               Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και έκαναν τις απονομές των πλακετών οι βουλευτές Πιερίας Γ.Κωνσταντόπουλος και Δ.Χριστογιάννης που στο σύντομο χαιρετισμό τους  συνεχάρηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για το έργο τους, η Αντιπεριφερειάρχης κα Σ.Μαυρίδου η οποία δήλωσε ότι ο  Ν.Ο.ΚΑΤ. έχει και θα έχει την αμέριστη συμπαράστασή της ιδιαίτερα από τη θέση την οποία ανέλαβε ως υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο π. Βουλευτής Πιερίας και μέλος του Ν,ΟΚΑΤ. κος  Α.Καρπούζας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Ν.Μακρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Ζ.Σατραζέμης και  Μπερεδήμος, ο Αντιδήμαρχος Δίου –Ολύμπου Ν.Ελευθερίου, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Πιερίας κος Η.Χατζηχριστοδούλου, ο Υ/Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης κ.Κοντελίδης, και η εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κου Κουκοδήμου .  Από το χώρο του ναυταθλητισμού  ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κος Λ.Λούλης, από την  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο Αντιπρόεδρος  κος Α.Πατητάρος ο Έφορος Εθνικών Ομάδων κος Α.Παπαϊωάννου , ο π.Έφορος Β.Ελλάδος κ.Π.Σεϊτανίδης  και  ο Ταμίας της Ομοσπονδίας  Κάνοε-Καγιάκ κος Ι.Σεϊταρίδης. Ακόμη στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεγάλο πλήθος γονέων των αθλητών-τριών και φίλων του Ν.Ο.ΚΑΤ. οι οποίοι και δημιούργησαν μια πολύ θερμή και εγκάρδια ατμόσφαιρα.  
               Με το τέλος της εκδήλωσης για τους αθλητές και τους καλεσμένους   παρατέθηκε μπουφές με χειροποίητα εδέσματα προσφορά των γονέων των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου