Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Παραμένουν τα μέτωπα αγροτών σε Νίκαια, Ημαθία, Δράμα και Σέρρες


Οι αγρότες της Βοιωτίας προγραμματίζουν να αποκλείσουν την Πέμπτη την Εθνική Οδό στο ύψος του ΚάστρουΟι αγρότες της Βοιωτίας προγραμματίζουν να αποκλείσουν την Πέμπτη την Εθνική Οδό στο ύψος του Κάστρου

Παραμένουν τα μέτωπα των κινητοποιήσεων των αγροτών σε Νίκαια Λάρισας, Κουλούρα Ημαθίας αλλά και σε σημεία του οδικού δικτύου στους νομούς Δράμας και Σερρών. 

Οι αγρότες της Βοιωτίας αποφάσισαν να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους το πρωί της Πέμπτης, 31 Ιανουαρίου, στον Ορχομενό και το μεσημέρι να κατευθυνθούν προς το Κάστρο Βοιωτίας, που βρίσκεται δίπλα στην εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης.


Εν τω μεταξύ, αύριο, Τετάρτη, αποφασίζει την περαιτέρω στάση του το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των Αγροτών, στον απόηχο των συναντήσεων που είχε με τους κύριους Βενιζέλο, Κουβέλη και Τσίπρα.

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος ανακοίνωσε ότι βρέθηκε λύση στην αποπληρωμή των ροδακινοπαραγωγών της Ημαθίας και της Πέλλας καθώς εγκρίθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς η χρηματοδότηση των μεταποιητικών βιομηχανιών.

Πρόσθεσε ότι οι εποχές που οι υπουργοί μοίραζαν παράδες κάθε φορά που έκλειναν οι δρόμοι "έχουν περάσει ανεπιστρεπτί".

Ο κ. Χαρακόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι η πόρτα του διαλόγου είναι ανοιχτή για όλους, επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι δρόμοι είναι για να κυκλοφορούν ελευθέρα οι πολίτες.

Την Τετάρτη
η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, θα επισκεφθεί το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου