Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Σύλλογος Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης για τις εκλογές της 31ης Μαρτίου 2013


    
    Ε  Ν  Η  Μ  Ε  Ρ Ω  Σ  Η
           
   Ο Σύλλογος των "Εν Θεσσαλονίκη Λιτοxωριτών" θα προχωρήσει στη διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013. Η Εκλοαπολογιστική Συνέλευση και η εκλογική διαδικασία θα γίνουν στη Στέγη του Συλλόγου, Μπιζανίου 44, περιοχή Παπαφείου στη Θεσσαλονίκη. Καλούνται όλοι οι Λιτοχωρίτες και Λιτοχωρίτισες της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν στις εκλογές και όσοι και όσες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να το δηλώσουν στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:

1. τηλεφωνικά στο 2310 - 818 260
2. στο email: iofarmak@otenet.gr (Φαρμάκης Γιάννης)
3. στο email: kanantonis60@yahoo.com (Καναβούρας Αντώνης)
Επισυνάπτεται δήλωση υποψηφιότητας, που ο υποψήφιος/α συμπληρώνει και είτε τη στέλνει στα παραπάνω email ή την αποστέλλει στο Σύλλογο.
Ο Σύλλογος είναι ανοικτός κάθε μέρα 12-1 μμ και 7-8 μμ εκτός το βράδυ Κυριακής και μεσημέρι Δευτέρας.
 
          *Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε δημόσια και θερμά τον συμπατριώτη μας κ. Αυγουστή Αντωνέλλη, για την ευγενική προσφορά τηλεόρασης, σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, για τις ανάγκες του Συλλόγου μας, χειρονομία που τον τιμά ιδιαίτερα! Ελπίζουμε να έχουμε και άλλες ανάλογες χορηγίες από  συμπατριώτες μας όπου Γης.
 
          *Επίσης πάρα πολύ ευχάριστο είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη γυνακείες υποψηφιότητες, πράγμα που θα δώσει άλλη διάσταση στη λειτουργία του Συλλόγου.
 
          Παρακαλούμε να ενημερώσει ο καθένας μας και με κάθε τρόπο, τους Λιτοχωρίτες και Λιτοχωρίτισες που γνωρίζει και να στηρίξουμε το Σύλλογό μας που είναι από τους αρχαιότερους της Θεσσαλονίκης (έτος ίδρυσης 1934).
                   Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου