Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 5-2

5άρα ντροπής στη Μυτιλήνη


Στις θέσεις των play-off ανόδου βρέθηκε η Καλλονή μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και νίκη με 5-2 επί του Πιερικού.
Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Καλλονή η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικρατώντας 5-2 του Πιερικού και ανεβαίνοντας στις θέσεις των play-off.
Ο Βλαστέλης στο 14’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μυτιλήνης. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη όταν στο 23΄ο Μανουσάκης έκανε το 2-0. Στο 34’ η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου έκανε το 3-0.
Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους δεν άργησε να έρθει καθώς ο Καθάριος στο 37’ μείωσε σε 3-1. Ο Ιορδανίδης στο 61’ έκανε το 3-2 και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι σοβαρεύτηκαν για να πετύχουν ακόμα δύο γκολ. Ο Μανουσάκης στο 78’ έκανε το 4-2 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μάρα στο 83’ για το τελικό 5-2.
ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Κώτσιος (50’ Βάλιος), Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Γκόβας, Μανουσάκη, Βλαστέλης (69’ Βλαστέλης (79’ Μάρα), Μανούσος.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατόλικας, Νίκου, Ιορδανίδης, Λαζαρίδης (80’ Καραγκούνης), Πολίτης, Αποστολίδης, Γιαζιτσόγλου, Φαμπίνιο, Μανίκας (74’ Ανδριόπουλος), Καθάριος, Παπατόλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου