Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τύρναβος-Αιγινιακός 1-0 Ήττα στον Τύρναβο ο Αιγινιακός


Άλλη μια σημαντική νίκη για τον Τύρναβο στο δρόμο για την άνοδο με 1-0 επί του Αιγινιακού.Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 44' ο Κακαβίτσης με σουτ όταν κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά κι εκμεταλεύτηκε ένα λάθος γύρισμα των αμυντικών. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Τύρναβος ξεκινησε πιο δυνατά και είχε τις ευκαιρίες ν' ανοίξει το σκορ με σημαντικότερη το σουτ του Μεζίνι που μετά απο ωραίο συνδυασμό έστειλε τη μπάλλα σύριζα άουτ.
Στο δεύτερο μισό του α' ημιχρόνου το Αιγίνιο που έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς αλλά κυνήγησε ως το τέλος το θετικο αποτέλεσμα ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγες οι καλές φάσεις και ο Τύρναβος που προς το τέλος είχε να αντιμετωπίσει και την κούραση βασικών του παικτών διαχειρίστηκε με επιτυχία το αποτέλεσμα. Γενικά ήταν μια επαγγελματική νίκη με εμφάνιση κατώτερη του προηγούμενου αγώνα αλλά το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοι΄κάτι που επετεύχθη.
Άλλο ένα παιχνίδι ακολουθεί στο δρόμο για την άνοδο, το παιχνίδι της επόμενης -τελευταίας -αγωνιστικής στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη.
Τύρναβος (Λεωνίδας Μπίλης): Γούπος, Αθανασούλης, Παπαιωάννου, Νόνης, Πολύζος, Μεζίνη, Τσούκαλος, Βούλγαρης, Κακαβίτσης, Αντωνόπουλος, Μπουσινάκης.
Αιγινιακός (Λιόλιος-Μύθημης): Ράπτης, Κιβρακίδης, Γιαντσέλης, Λιόλιος, Δερμίσης, Κοσμίδης, Γκατζολάρι, Γιαουτζής, Μητράκας, Κυρτέγος, Κρύσταλλης.
πηγή:sportirnavos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου