Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 3-1

                    Εύκολη επικράτηση μετά απο καλή εμφάνιση


Εύκολη νίκη πήρε η ομάδα της Κατερίνης κόντρα σε αυτή της Άμφισσας, σκοράροντας μάλιστα τρία τέρματα παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από τον Πιερικό ο πρώτος σκόρερ του ως τώρα στο πρωτάθλημα.
Φαίνεται πως ο Γιώργος Φοιρός βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας του μετά την αποχώρηση του Ντάνι, αφού οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές απέναντι στον Φωκικό και πήραν έτσι μια εύκολη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου. Οι Αποστολίδης, Ελευθεριάδης και Γιαζιτζόγλου έδωσαν τις λύσεις και «ξεκόλλησαν» τον Πιερικό όταν ισοφαρίστηκε, με την ομάδα της Κατερίνης να φτάνει εύκολα στο τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι στο 29’ πήραν προβάδισμα με την εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, όμως, ο Γκόμεζ στο 40’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για λογαριασμό του Φωκικού.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ελευθεριάδης με σουτ κατάφερε να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ τον Πιερικό ενώ ο Γιαζιτζόγλου στο 79’ ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη για τους γηπεδούχους. Έτσι, ο Πιερικός έχει φτάσει στους 35 βαθμούς κι είναι 14ος ενώ ο Φωκικός βρίσκεται στους 32 και είναι μια θέση κάτω…
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καθάρος, Παπατόλιος.
Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Μαρτίνος, Χαλούλος, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Λουκίνας, Αλμπέρτο, Θέος, Νάστος, Καραπέτσας, Γκόμεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου