Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

 
   Με το δεξί ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική σεζόν για τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που την Κυριακή 21/4 συμμετείχαν στους πρώτους Διασυλλογικούς Αγώνες του 2013 και κατέκτησαν δέκα μετάλλια. 

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιοι Διασυλλογικοί Αγώνες «Κώστας Γεωργίου» που διοργάνωσε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ο Ν.Ο.Καστοριάς.
Οι άριστες καιρικές συνθήκες και η πολύ μεγάλη συμμετοχή με πάνω από 250 αθλητές σε 138 πληρώματα από 14 Ομίλους από όλη την Ελλάδα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των αγώνων που σηματοδότησαν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην κωπηλασία και ήταν η μοναδική ευκαιρία για τα πληρώματα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους πριν από το 79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών, Εφήβων –Νεανίδων που θα πραγματοποιηθούν 9-12 Μαΐου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 21 αθλήτριες και αθλητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών σε 14 πληρώματα που με την καθοδήγηση του Τεχνικού συμβούλου κ.Γ.Μπικογιάννη και του Προπονητή κ.Λ.Λαλούμη πραγματοποίησαν πολύ δυναμική εμφάνιση και κατέκτησαν 2 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.
Ειδικότερα την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του κυπέλλου στο αγώνισμά τους πανηγύρισαν στο διπλό σκιφ εφήβων οι 2 φορές χρυσοί Πανελληνιονίκες και Βαλκανιονίκες Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος και στο σκιφ Εφήβων ο Κακούρης Νίκος.
Το αργυρό μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο αγώνισμά τους οι αθλήτριες και αθλητές:
  • Ρετζούλης Σωτήρης στο σκιφ Εφήβων
  • Μπικογιάννης Στέργιος και Παπαθανασίου Παναγιώτης στο διπλό σκιφ παίδων
  • Χατζησαββίδης Χρήστος και Τσέτσας Αντώνης στο διπλό σκιφ παίδων12-14 ετών
  • Τσιβούλα Ράνια και Δήμου Ευτυχία στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών
  • Καραμήτρος Θωμάς στο σκιφ Εφήβων,
ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι:
  • Μπικογιάννης Στέργιος – Παπαθανασίου Παναγιώτης – Ευσταθιάδης Λευτέρης Ταχτατζής Κώστας στην τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων
  • Ευσταθιάδης Λευτέρης στο σκιφ παίδων και
  • Ηρακλείδης Κώστας – Ζαβαντίας Κώστας στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών.
Ακόμη στους αγώνες συμμετείχαν από το Ν.Ο.ΚΑΤ. χωρίς να καταφέρουν να αποσπάσουν κάποιο μετάλλιο οι αθλήτριες και αθλητές: Κίκερη Δέσποινα και Κίκερη Έλλη στο διπλό σκιφ κορασίδων (4η θέση), Ρετζούλης Σωτήρης που έχασε για πολύ λίγο το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ Ανδρών, Κίκερη Δέσποινα- Κίκερη Έλλη - Ψωμιάδου Άννα - Ψωμιάδου Κων/να (4η θέση) και Τσελίκας Νίκος –Καζάκας Γιώργος-Δράντζιος Σπύρος – Μαχαιρίδης Κυριάκος στο τετραπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών (5η θέση).
Την αποστολή συνόδεψαν ο Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κ. Κ.Καρυώτης, η Γ.Γραμματέας κ.Σ.Παρλίτση και η έφορος Δ.Σχέσεων κ.Τ.Τουλιοπούλου, καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι της κωπηλασίας που στήριξαν τους αθλητές στις προσπάθειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου