Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Η αντικατάσταση του Γιώργου Χατζάρα στην τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού δεν είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τον Γιάννη Νιώπα

Εμπιστοσύνη στον Νικολαΐδη

Συντάκτης: Γρηγόρης Ραχωβίτσας 
.
Ο βασικός χρηματοδότης της νεοφώτιστης ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να δώσει χρόνο στον υπηρεσιακό Κώστα Νικολαΐδη έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του... την νομιμοποίηση του. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ενώ ευχήθηκε η ομάδα να φτάσει στην τετράδα για τα πλέι όφ της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε στον «ARENA FM 89.4» ο Γιάννης Νιώπας: «Διατηρούμε καλό όνομα στην πιάτσα και δεχθήκαμε πολλές προτάσεις. Αυτό μας τιμά, αλλά δε βιαζόμαστε. Κάποιοι έλεγαν ότι κλείσαμε τον Δερμιτζάκη. Θέλουμε να δούμε τι γίνεται με τον Κώστα Νικολαΐδη, αυτός θα είναι υπηρεσιακός στα τρία επόμενα ματς. Θα ζυγίσουμε καλά κάθε κίνηση. Δεν αποφασίζω μόνος, ακούω και άλλες γνώμες, όπως ο φίλος μου Γιάννης Βλάχος, που είναι στον Πλατανιά. Με τον Χατζάρα ήμασταν και παραμένουμε φίλοι, δε θα μαλώσουμε», εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πάντως, τα πράγματα θα στρώσουν για τον Αιγινιακό. Είμαστε ένα χωριό 5000 κατοίκων και είναι επιτυχία να μας ακολουθούν 300 φίλαθλοι εκτός έδρας. Η περιοχή έχει ξυπνήσει, το γήπεδο γεμίζει. Έρχονται οικογένειες, γυναίκες, παιδιά. Δεν βρίζουν, το χαιρόμαστε. Δεν θεωρούμαστε «καυτή» έδρα, αλλά είναι ένα μικρό στολίδι για την περιοχή. Προσπαθούμε να κάνουμε μία ομάδα καλή, αν μας το επιτρέψουν με αυτά τα περίεργα που γίνονται».
Στη συνέχεια των δηλώσεων ο Νώπας τόνισε: «Με τόσο καλό ρόστερ, θα ήταν εκτός πραγματικότητας να λέμε για σωτηρία. Είναι κουραστικό όμως κάποιος να προσπαθεί να κάνει κάτι στην Ελλάδα. Είναι σαν να παίρνεις φόρα και να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο. Ελάτε μία μέρα στο γήπεδο. Δεν μπαίνω ποτέ στο… τρυπάκι των διαιτητών αλλά γίνονται πολλά. Δεν θα υπάρξει εύκολο ματς για κανέναν, θα πάμε καλά, μακάρι να είμαστε και στην τετράδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου