Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Οι παλαιστές της Πιερίας μας βγάλανε ασπροπρόσωπους και πάλι! 18 στα 18!

http://lefteria.blogspot.gr

Το σαββατοκύριακο 16-17 και το Σάββατο 23 Νοέμβρη

Οι αθλητές του Σάββα Τσεντίδη στους αθλητικούς συλλόγους ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ΑΘΛΟΣ και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κάνανε μια άψογη εμφάνιση στους αναπτυξιακούς αγώνες πάλης που διεξήχθησαν 16-17 Νοέμβρη στην Θεσσαλονίκη στο γυμναστήριο της Μίκρας και 23 Νοεμβρίου στη Λάρισα στο γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων ΑΛΚΑΖΑΡ!

Ο κ. Τσεντίδης έστειλε 18 αθλητές στους αγώνες, 10 στην Θεσσαλονίκη και 8 στην Λάρισα και γύρισε με 18 μετάλλια!
8 χρυσά, 7 αργυρά και 3 χάλκινα ! 



Στην Θεσσαλονίκη συμμετείχαν οι αθλητές: Χρήστος Μπάφραλης (χρυσό), Αλέξανδρος Μουταφίδης (χρυσό), Ιωάννης Πέτκος (χρυσό), Ελισάβετ Ξενίδου (χρυσό), Ελένη Αναστάσιαδου (χρυσό),Γεώργιος Χαλκίδης (ασημένιο), Γεώργιος Κωνσταντινιδης (ασημένιο), Ηλίας Κωνσταντινίδης (ασημένιο), Γεώργιος Μιστρίδης (ασημένιο), Σάββας Γρηγοριάδης (χάλκινο).

Στην Λάρισα συμμετείχαν οι αθλητές: Ιωάννης Τσιαουσίδης (χρυσό), Νικόλαος Αμανατίδης (χρυσό), Παύλος Ασλανίδης (χρυσό), Χαράλαμπος Ασλανίδης (ασημένιο), Σπύρος Τσιούπρος (ασημένιο), Γεώργιος Πιπιλίδης (ασημένιο), Λάζαρος Πολατσίδης (χάλκινο) και ο Αλέξανδρος Μουταφίδης (χάλκινο) ο οποίος είναι και ο μόνος αθλητής που συμμετείχε και στα δύο τουρνουά!

Ο κ. Τσεντίδης, προπονητής και των τριών συλλόγων, δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους αθλητές μου! Οι έντονες και σκληρές προπονήσεις μαζί με τις θυσίες και την ψυχολογική προετοιμασία μας έφεραν σ’ αυτή τη θέση. Είναι δύσκολο να ζητάς τόσα πολλά από ένα παιδί, ειδικά στην σημερινή εποχή και χαίρομαι πραγματικά που οι νέοι βρίσκουν την επιμονή, την θέληση και το πάθος να πετύχουν! Αυτό είναι το πραγματικό μάθημα της παλαίστρας και γενικά του αθλητισμού, να μην σταματήσεις μέχρι να πετύχεις το στόχο σου!»
Υπήρχαν και άλλες ομάδες από την Κατερίνη που συμμετείχαν στους αγώνες και εξίσου πήγαν καλά, πράγμα που δηλώνει ότι η Πιερία μας πραγματικά έχει παράδοση στο πιο αρχαίο άθλημα που γνωρίζει ο άνθρωπος και είναι ελληνικό, την πάλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου