Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τιμητική Διάκριση του Παιδικού τμήματος της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012-13

 
  Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η οποία είναι αφιερωμένη στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2012- 2013 και πρόσωπα με ιδιαίτερη προσφορά στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο.

Μεταξύ των Σωματείων είναι και η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που το Παιδικό της τμήμα την περσινή περίοδο κατέκτησε την 1η θέση στον 10ο όμιλο, απέκλισε στις επόμενες φάσεις ομάδες όπως τον Πιερικό ,τον Ελλήσποντος Μαδύτου  και τον ΠΑΟ Κουφαλίων ενώ σταμάτησε στην τετράδα από την ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης  η οποία και κατέκτησε την 1η θέση στο ΠΑΙΔΙΚΟ. Τελικά κατέκτησε την 6η θέση στην ΕΠΣΜ μετά ένα δυνατό παιχνίδι όπου έχασε με 1 – 0 από την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.
Οι παίχτες του Άγγελου Κούτου παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο σε όλη την αγωνιστική περίοδο διακρίθηκαν για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί από αυτούς συνεχίζουν στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που αγωνίζεται στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου