Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Φιλόπτωχος Σύλλογος Κατερίνης “Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ” έκοψε την βασιλόπιτα

Ο Φιλόπτωχος Σύλλογος Κατερίνης “Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 26/01/2014 στην αίθουσα του μεζεδοπωλείου “ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ”. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ, ο οποίος ευχήθηκε μιά χαρούμενη και ευλογημένη χρονιά για όλους με υγεία και δύναμη, και έκανε λόγο για τη διαχρονική, άοκνη προσφορά των μελών της Φιλοπτώχου.

Την εκδήλωση τίμησαν με της παρουσία τους, η Βουλευτής Πιερίας κα Άννα Μάνη, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης κοι Αθανάσιος Λιακόπουλος και Αναστάσιος Παπαζήσης, η σύζυγος του Δημάρχου Κατερίνης κα Τζούλη Γιαμούζη - Χιονίδου, η Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κατερίνης κα Πιπίτσα Μακρίδου και η πρώην βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου.
Χαιρετισμούς απηύθυναν, η Βουλευτής Πιερίας κα Άννα Μάνη, η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης κοι Αθανάσιος Λιακόπουλος και Αναστάσιος Παπαζήσης και η πρώην βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου.
Η Πρόεδρος του Φιλοπτώχου Συλλόγου κα Γεωργία Σαββίδη ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις κυρίες Μαντζαροπούλου Νίτσα και Παπαδοπούλου Αντωνία για τις γενναιόδωρες προσφορές τους στο ταμείο του Συλλόγου.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε η νεαρή φίλη του Συλλόγου Γεωργία Μπαραλιάκου, κόρη της Μελίνας Κορομήλη – Μπαραλιάκου, μέλους του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου