Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ζητείται αντίπαλος για τον Αιγινιακό, 1-0 την Κέρκυρα



Την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο Αιγινιακός που επιβλήθηκε της πρωτοπόρου του Βορείου ομίλου, Κέρκυρας με 1-0 αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για είκοσι λεπτά μετά την αποβολή του Νταμιάν στο 68΄. Οι νεοφώτιστοι παρέμειναν αήττητοι για όγδοη αγωνιστική, αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση του Βορείου ομίλου και πλέον διεκδικούν ανοιχτά ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου από τους Φαίακες.

Το ματς διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, στο δημοτικό γήπεδο «Γιάννης Παραλυκίδης» του Αιγινίου εξαιτίας της βροχής που έπεφτε από το πρωί, με την Κέρκυρα όμως να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 28΄ ο Καραγιάννης έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς το σουτ που εξαπέλυσε πέρασε άουτ. Στο 35' ο Σουάνης δοκίμασε την ετοιμότητα του Τόλιου με το σουτ που έκανε αλλά ο δεύτερος κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.
Η πρώτη καλή στιγμή του Αιγινιακού καταγράφτηκε στο 51' όταν ο Γιαζιτζόγλου σούταρε αλλά ο Βρονταράς βρίσκονταν στη σωστή θέση και έδιωξε τον κίνδυνο που δημιουργήθηκε. Στο 68' ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Μπελόν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα καθώς χτύπησε τον Ανδρεόπουλο. Οι γηπεδούχοι όμως δεν πτοήθηκαν και στο 85' μετά από σέντρα του Κουτσοσπύρου σκόραραν χάρη στον Χατζή, που χάρισε το σημαντικό τρίποντο.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ: Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Χατζής, Μπελόν, Κουτσοσπύρος, Ζούρκος, Γκέσιος (82' Καρλάο).
ΚΈΡΚΥΡΑ: Βρονταράς, Γκόμεζ, Καραγιάννης, Ραπτάκης, Κουτσόπουλος, Ναγιάρ (62' Γυφτοκώστας), Ανδερόπουλος, Σουάνης, Καραδέμητρος, Ζορμπάς (76' Σίκιμιτς), Μπαλντοβαλίεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου