Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

                 Μάρκετινγκ-χορηγίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο



Μια ακόμα αξιόλογη πρωτοβουλία αναλαμβάνει και υλοποιεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, πάντα στα πλαίσια της

φιλοσοφίας που την διέπει με σκοπό την παραγωγική ανάπτυξη και διαρκή υποστήριξη των συλλόγων της δύναμης της.
          Αφουγκραζόμενη την οικονομική κρίση της Ελληνικής κοινωνίας και την αντίστοιχη που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, προβλήματα που καθιστούν δύσκολη την επιβίωση και λειτουργία των ομάδων, φιλοξενεί ένα αξιόλογο και επίκαιρο σεμινάριο με θέμα: ΄΄ Μάρκετινγκ-χορηγίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. ΄΄
          Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπροσώπους των σωματείων-μελών της ένωσης και αποσκοπεί στο να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσεων και οικονομικών πόρων με προτάσεις που θα απευθύνονται στην αγορά και τις επιχειρήσεις, υλοποιώντας προγράμματα προώθησης αγαθών.
          Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω της οικονομικής κρίσης πολλά σωματεία βρίσκονται στα πρόθυρα εγκατάλειψης των αγωνιστικών τους δραστηριοτήτων, επιλογές που οδηγούν στην απαξίωση του ποδοσφαίρου για τις οποίες λίγο-πολύ όλοι οφείλουμε να αποτρέψουμε τέτοια ενδεχόμενα.
          Εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 τις ώρες 18:00 έως 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ στην Ν. Έφεσο του Δήμου Δίου-Ολύμπου, είναι ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας και διευθυντής εμπορικού τμήματος της Ε.Π.Ο. κ. Ιωάννης Φαρφαρέλης, μιας και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε ανάλογες πρωτοβουλίες, εκτιμώντας ιδιαίτερα το παραγωγικό και δημιουργικό έργο που παρουσιάζει τελευταία η Ε.Π.Σ.Π.
          Το σεμινάριο καλούνται να παρακολουθήσουν πέρα από τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών ομάδων της Πιερίας, μέλη των Π.Α.Ε. του Νομού μας αλλά και πρόσωπα που σχετίζονται με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας.


ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»

            Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για την παραγωγική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου αλλά και τη διαρκή υποστήριξη των σωματείων της ένωσης, πραγματοποιεί σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ εκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα ΄΄Μάρκετινγκ-χορηγίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο΄΄.
            Το σεμινάριο αυτό, συνυφασμένο με την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν η κοινωνία και οι φορείς του αθλητισμού, είναι βέβαιο ότι θεωρείται επίκαιρο και σίγουρα θα συμβάλλει στην στήριξη των συλλόγων του ερασιτεχνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, δίδοντας παράλληλα λύσεις στο τεράστιο οικονομικό και λειτουργικό πρόβλημα που διέρχεται σήμερα η ποδοσφαιρική οικογένεια.
            Εισηγητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι ο κ. Ιωάννης Φαρφαρέλης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας και διευθυντής εμπορικού τμήματος της Ε.Π.Ο.
            Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου 20014, τις ώρες 18:00 έως 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.
            Ευελπιστώντας στην αποδοχή της πρόσκλησης και θεωρώντας ότι θα τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση, σας αναμένουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.
            Η συμμετοχή σας και η επιτυχία του σεμιναρίου θα συμβάλλουν στην ανάληψη και άλλων παρόμοιων πρωτοβουλιών από πλευράς Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.

         
Για  το  Δ.Σ.
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                  Δημήτριος Ελευθεριάδης                            Κωνσταντίνος Ορφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου