Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πρωτόγνωρα τα μέτρα ασφαλείας του Τελικού


Πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο για ποδοσφαιρικό αγώνα τα μέτρα ασφαλείας που έχει ετοιμάσει η νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τον μεθαυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. 


Με σκοπό να μην συναντηθούν...οπαδοί των δύο ομάδων στην Αθήνα, αποφασίστηκε να κλείσει ο σύνδεσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και να μην γίνει συγκέντρωση οπαδών των «ασπρόμαυρων» στην Ομόνοια. Είναι προφανές πως η ΕΛ.ΑΣ. επέλεξε να αντιμετωπίσει ενδεχόμενα μαζικά περιστατικά αντί με μεμονωμένων στο κέντρο της Αθήνας, με τις πιθανότητες να υπάρξει «μακελειό» να είναι ιδιαίτερα πιθανό.

Από εκεί και πέρα, η Αστυνομία θα έχει «παρατάξει» τρεις ζώνες ελέγχου έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο για να μην περάσουν απαγορευμένα αντικείμενα, καθώς και φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια. Θα γίνει, μάλιστα, έλεγχος (οι αστυνομικοί θα έχουν μαζί τους και τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά) τέσσερις φορές στο εσωτερικό μέρος του γηπέδου πριν το ματς

Τέλος, το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ θα δώσουν τρεις εισαγγελείς. Πρόκειται για τον αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ακριτίδη και τους αθλητικούς εισαγγελείς κ. Κορέα και Λακαφώση. Αποσαφηνίστηκε, επίσης, ότι θα λειτουργούν όλες οι κάμερες του σταδίου. Μάλιστα, στο γήπεδο θα υπάρχουν και αστυνομικοί με πολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου