Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


    Η κ. Μεταμόρφη Πιπερίδου επιθυμώντας να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Αλωνίων, ξεκίνησε τη διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης προς το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού δύο εκτάσεων συνολικού εμβαδού τριών στρεμμάτων. 
Η πρώτη παραχωρούμενη έκταση, χιλίων τετραγωνικών μέτρων, θα λύσει οριστικά το θέμα της νομιμοποίησης των δεξαμενών ύδρευσης στη περιοχή «Γιαννίτση» που χρονίζει από τις αρχές της δεκαετίας του ’60 και... 

παράλληλα θα εξασφαλίσει την απαιτούμενη έκταση για την εγκατάσταση φίλτρων καθαρισμού του νερού της ύδρευσης των Αλωνίων.
Η δεύτερη παραχωρούμενη έκταση δύο χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων αφορά στο δρόμο που ενώνει την επαρχιακή οδό Αλωνίων με το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου και δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβαρης και ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου δρόμου.
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Ευάγγελος Λαγδάρης ευχαρίστησε θερμά τη κ. Μεταμόρφη Πιπερίδου για τη δωρεά λέγοντας ότι «στη σημερινή δύσκολη οικονομικά περίοδο έχουν ιδιαίτερη σημασία τέτοιες πρωτοβουλίες των δημοτών μας γιατί συμβολίζουν την κοινωνική ευθύνη, τη προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους».
Καθοριστικό ρόλο στην όλη προσπάθεια για τη δρομολόγηση της επίλυσης των προβλημάτων της Τ.Κ. Αλωνίων διαδραμάτισε η δημοτική σύμβουλος κ. Αργυρώ Πετρίδου –Ασλανίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου