Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ανοιχτά σήμερα τα μπλόκα αγροτών - Οι πρώτοι αγρότες έφτασαν στην Αθήνα

Ανοιχτά σήμερα τα μπλόκα αγροτών - Οι πρώτοι αγρότες έφτασαν στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)
Οι αγρότες κάνουν «ανακοχή» στα μπλόκα, ώστε να πραγματοποιήσουν κάθοδο στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν μπροστά στη βουλή. 
Ανοιχτά τα Μάλγαρα, η Χαλκηδόνα, η Κουλούρα και οι κόμβοι αεροδρομίου, Θέρμης και τα Πράσινα Φανάρια. Επισής, ανοιχτά μέχρι τις 12 αύριο το μεσημέρι τα Τέμπη. Αύριο το μπλόκο των αγροτών στο Δερβένι, δεν θα κλείσει.
Συνεχίζει, όμως να είναι κλειστή η Εγνατία στο Νισέλι και επ΄ αόριστον κλειστός είναι ο κόμβος στα Γιαννιτσά. Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός σε Κερδύλλια και Χρυσούπολη. Μέχρι τα μεσάνυχτα, κλειστή είναι και η παλιά Εθική Οδός στα Κερδύλλια, μόνο ανά 45 λεπτά ο δρόμος θα ανοίγει για τα ΙΧ.



Στην Αθήνα έφτασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι πρώτοι αγρότες από την Κρήτη για να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που προγραμματίζεται για τις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Ενώ με λεωφορεία θα κατέβουν αγρότες από 62 μπόκα. Το μπλόκο των Τεμπών δεν θα συμμετέχει σε αυτή την κινητοποίηση, καθώς περιμένουν από την Κυβέρνηση και τα κόμματα να πάρουν θέση επί των τεκμηριωμένων προτάσεων που κατέθεσαν για ασφαλιστικό, φορολογικό και κόστος παραγωγής. Για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των αγροτών ανοιχτά είναι απο το βράδυ της Πέμπτης τα Τέμπη με τους αγρότες να ανακοινώνουν ότι θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 σήμερα το μεσημέρι.
\
 http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου