Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος της Football League


Αποτέλεσμα εικόνας για Football LeagueΑπό Οκτώβρη... και βλέπουμε, η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League! Αναβολή επ' αόριστον ήταν η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (20/9) και διήρκησε περίπου 2,5 ώρες. Κύρια αιτία της αναβολής το γεγονός πως ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για την τηλεοπτική "στέγη" και την χορηγία του πρωταθλήματος.


Όπως αποφασίστηκε, μια πενταμελής επιτροπή θα αναλάβει να «τρέξει» όλα τα θέματα που απασχολούν, όπως αυτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγών. Παράλληλα θα έχουν επαφή και με την ΕΠΟ για τη μείωση των εξόδων.
Στο συμβούλιο δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική ανακοίνωση για την εύρεση τηλεοπτικής "στέγης", για την παράταση για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και φυσικά για την χορηγία στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στη συνεδρίαση υπήρχε αρκετή ένταση και γκρίνια.
Για αυτό πάρθηκε ως απόφαση η επ' αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος, ώστε να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου, όμως έχρι να δοθεί λύση στα παραπάνω προβλήματα, δεν θα ξεκινήσουν οι αγώνες της Β΄ εθνικής κατηγορίας. 
Πάντως, υπάρχει η διάθεση από το υπουργείο Αθλητισμού να δοθεί μια... σιωπηρή παράταση τριών εβδομάδων στις ομάδες που δεν έχουν τελειώσει με τις εργασίες για την τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας στα γήπεδά τους και αναμένεται να φανεί τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου