Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθησαν 4 άτομα στην Κατερίνη για παράνομη υιοθεσία βρέφους


Αποτέλεσμα εικόνας για παράνομη υιοθεσία βρέφους


Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για παράνομη υιοθεσία βρέφους.
Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 41 ετών, καθώς και για τους βιολογικούς γονείς του βρέφους, μία 32χρονη και έναν 36χρονο, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 υπήκοοι Βουλγαρίας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 36χρονος μαζί με την 32χρονη η οποία ήταν έγκυος, αρχικά μεταφέρθηκαν και φιλοξενήθηκαν σε διαμέρισμα στην Κατερίνη ιδιοκτησίας της 41χρονης. Η 32χρονη το επόμενο διάστημα, με τη συνδρομή 37χρονης υπηκόου Βουλγαρίας, γέννησε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Την 20ή-10-2016 οι υποψήφιοι θετοί γονείς (ζευγάρι ημεδαπών), με τη συνδρομή άνδρα υπηκόου Βουλγαρίας, μεταφέρθηκαν στην οικία που βρισκόταν η 32χρονη μητέρα και παρέλαβαν το βρέφος, για το οποίο είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιηθεί παράνομη υιοθεσία, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ το μεσημέρι της επόμενης ημέρας το νεογνό επεστράφη στην μητέρα του από τον παραπάνω άνδρα, με σκοπό να οριστεί νεότερη ημερομηνία παραλαβής.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 21-10-2016 στην παραπάνω οικία στην Κατερίνη, εντοπίσθηκαν η 41χρονη ιδιοκτήτρια, το αλλοδαπό ζευγάρι μαζί με το νεογνό και η 36χρονη, όπου και συνελήφθησαν.
Το νεογνό μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου της περιοχής για νοσοκομειακή μέριμνα και προστασία.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

http://www.seleo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου