Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Πιερικός Αρχέλαος στα Εκπαιδευτήρια Πλάτων

Στα Εκπαιδευτήρια Πλάτων βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου, στο πλαίσιο επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν φέτος σε σχολεία της περιοχής μας, με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα οι μαθητές τόσο το άθλημα, όσο και τη φιλοσοφία και τις δράσεις της ομάδας.
Το παρόν έδωσαν ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Χατζηιωάννου, οι παίκτες, Γιάννης Καραγκιολίδης, Σωτήρης Τζιοβάρας, Θανάσης Τοπούζης (με διπλή ιδιότητα, καθώς είναι και προπονητής σε τμήματα της Ακαδημίας) και Χάρης Χατζηλάμπρου, καθώς και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης.

Οι προπονητές μίλησαν στους μαθητές για το άθλημα, τη φιλοσοφία του Συλλόγου και τις δράσεις του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρωταρχικό στόχο της Ακαδημίας που είναι η διάπλαση των χαρακτήρων των μικρών αθλητών όπως και στον συνδυασμό των μαθητικών με των αθλητικών επιδόσεων.
Στην συνέχεια μοιράστηκαν προσκλήσεις για τους αγώνες της Κυριακής, τόσο των Ανδρών, όσο και των Γυναικών και μία τυχερή μαθήτρια κέρδισε, έπειτα από κλήρωση, ένα σακίδιο πλάτης της ομάδας.
Τέλος οι παίκτες έπαιξαν μπάσκετ με τους μαθητές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή, με σημείο συνάντησης το Κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου