Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Country&WesternBarbecue της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου,στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών,έδωσαν το παρόν οι φίλοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, για την ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται στην Αθήνα, «Country&WesternBarbecue».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο και λουλουδιασμένο χώρο των 15 στρεμμάτων του Ομίλου, στη σκιά των Στύλων του Ολυμπίου Διός και της Ακρόπολης.Οι καλεσμένοι χόρεψαν σε αυθεντικούς country ρυθμούς ενώ απόλαυσαν το καλύτερο country&westernbarbeque μενού, το οποίο βρίσκεται μόνο στην πολιτεία του Texas.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πολλοί επώνυμοι φίλοι και υποστηρικτές της Σχολής από τον οικονομικό και επιχειρηματικό κλάδο της πόλης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κ. Παντελής Παντελιάδης.
Τα έσοδα της εκδήλωσης, την οργάνωση του οποίου είχε η ομάδα του Συλλόγου Φίλων της Σχολής στην Αθήνα, θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ομίλου Σχολείων Βιωματικής Μάθησης Θεσσαλονίκης.



Οικονομικοί Χορηγοί της εκδήλωσης:Λευκοθέα Βαράγκη, Χριστιάνα Ζώκου, Λέανδρος & Κατερίνα Μπάσμπα, Μαρία Ισσαχάρ,Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Metro – MyMarket, ΑB Βασιλόπουλος, AYACHTCO, IsabelCabell, NickKantalonis
Χορηγοί σε είδος:Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών, AegeanAirlines, Μπύρα Βεργίνα, ΝΙΚΑΣ, GreeceandGrapes, Frutogroup, MondelezInternational, HerodionHotel, VETAS.A., 5 Cinque- WineDeliBar, ElSabor, 3 Ε, Μέλισσα –Κίκιζας ΑΒΕΕΤ, GkikasFarm, TheSweetSpot, TentStyle, JackDaniels, TheStreetBurger, ΑΓΝΟ MarketMeat, Φάρμα Αγγέλου













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου