Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Δημάρχου Πύδνας- Κολινδρού





Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Το χαρμόσυνο γεγονός της Γέννησης του Χριστού, που με τις κοσμοϊστορικές του διαστάσεις συγκλόνισε βαθιά τον κόσμο και άλλαξε τη ροή της ιστορίας και της ανθρωπότητας, αποτελεί σημαντική αφορμή να στρέψουμε το ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπό μας αλλά και στις αιώνιες αλήθειες και αρχές ζωής που όρισε στον κόσμο η ενανθρώπιση του Κυρίου. Ο αγγελικός ύμνος « Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία», ας αποτελέσει για όλους μας αξίωμα και προτροπή, ώστε να εκδηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση, την καλοσύνη και τον ανθρωπισμό μας.

   Στη σημερινή ιδίως δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας με τα σοβαρά αδιέξοδα η ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε. Χρειάζεται μια νέα γραμμή πλεύσης που θα ανανεώσει το όραμά μας για έναν κόσμο καλύτερο με λιγότερη μοναξιά και περισσότερη φροντίδα και αγάπη για τους άλλους. Με σταθερό προσανατολισμό στην αξία του ανθρώπου, την αυτενέργεια του πολίτη και την κινητοποίηση της κοινωνίας, ας σταθούμε δίπλα στον κάθε συνδημότη μας με περισσότερη κατανόηση για τα προβλήματά του και με ευαισθησία στις πραγματικές του ανάγκες.
             Εύχομαι η Θεία Γέννηση να χαρίζει σε όλους σας εσωτερική γαλήνη και πληρότητα, υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Καλές γιορτές και Καλή Χρονιά!
                                               
  21-12-2016
    Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου