Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά όλα τα Σχολεία του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού και την Παρασκευή 13-1-2017 με απόφαση Δημάρχου


         Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την αριθ. 15/2017 (ΑΔΑ:7ΧΩ6Ω1Π-Θ78) απόφασή του, αποφάσισε  την  διακοπή των μαθημάτων των σχολείων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, όπως επίσης, των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και για την Παρασκευή 13-1-2017, λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν μετά την χιονόπτωση και του παγετού που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, κάτω των -10οC που επικρατούν στον Δήμο μας με συνέπεια να δημιουργούνται προβλήματα στην μετακίνηση και μεταφορά των μαθητών.
          Να δικαιολογηθούν οι απουσίες των μαθητών των πρώτων ωρών ακόμη και ολόκληρης της ημέρας, κυρίως, εκείνων που μετακινούνται με λεωφορεία από όλο τον Δήμο λόγω της μη προσέλευσης των λεωφορείων μετακίνησης των μαθητών εξαιτίας του πολικού ψύχους.
          Όλοι δρόμοι του Επαρχιακού και Δημοτικού οδικού δικτύου είναι καθαροί και προσπελάσιμοι.


Εφιστούμε όμως την προσοχή στις μετακινήσεις πεζών και οδηγών αυτοκινήτων, κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, εξαιτίας σχηματισμού λεπτού πάγου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, καθιστώντας το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό και επικίνδυνο.
                                                                             Αιγίνιο 12-1-2017
                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου