Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Θύρα… γυναικών στο Λόφο Πιερίας



Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

H πρώτη και μοναδική VIP, αποκλειστικά γυναικεία, θύρα οπαδών στο ερασιτεχνικό στην Ελλάδα, είναι στο Λόφο Πιερίας και είναι απαγορευμένη ζώνη!


Σπάνε όλα τα φυλετικά γηπεδικά στερεότυπα οι γυναίκες του Λόφου Πιερίας δημιουργώντας την πρώτη και τη μοναδική πανελλαδικά, σ’ ερασιτεχνικό επίπεδο, θύρα…οπαδών, αποκλειστικά γένους θηλυκού, στο Λόφο Πιερίας, υποστηρίζοντας με θέρμη τον τοπικό Γεωργάκη Ολύμπιο, που αγωνίζεται μ’ επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Κολίτση και του Metrosport.gr, «συλλαμβάνει»… από ασφαλή απόσταση τις γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των οικογενειακών καταστάσεων, του Λόφου σε στιγμές σχετικής ηρεμίας, που επιτρέπει η επικράτηση επί του αντιπάλου (Ερμή Εξοχής), με 2-0. Σε πολλά πάντως σημεία του αγώνα η υποστήριξή τους ήταν ζεστή και εξόχως εκδηλωτική, όπως αρμόζει άλλωστε σ’ ένα γήπεδο και σ’ έναν αγώνα ποδοσφαίρου! Ρωτήστε και το βοηθό διαιτητή, που… έκοβε βόλτες στην πλευρά τους, αν δε μας πιστεύετε!!! "Λόφος Uber Alles"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου