Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ


 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ



Συνέντευξη στα Μέσα Ενημέρωσης της Βέροιας έδωσαν από κοινού οι διοργανωτές της μεγάλης συναυλίας για την μελοποιημένη ελληνική ποίηση, που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια στην Αίθουσα Τεχνών, την Κυριακή 2 Απριλίου για φιλανθρωπικό σκοπό.
Εκ μέρους του δήμου Βέροιας συμμετείχε ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Κώστας Βοργιαζίδης, από την ΚΕΠΑ Βέροιας ο πρόεδρος της κ. Γιώργος Σοφιανίδης, ο διευθυντής της κ. ΓιάννηςΚαμπούρης και η υπεύθυνη προγραμματισμού εκδηλώσεων, κ. Αθηνά Καραγιαννίδου, από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βέροιας, η οποία θα εισπράξει τα έσοδα της συναυλίας, η πρόεδρος της κ. Δέσποινα Τελάλογλου και η αντιπρόεδρος κ.Βλαχογιάννη Γεσθημανή, από το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, ο πρόεδρος κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Γιώργος Χανδόλιας.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος συνεχάρη την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βέροιας για το σημαντικό φιλανθρωπικό της έργο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου που συμμετέχει αφιλοκερδώς με την φημισμένη και πολυμελή ορχήστρα του.
Ο πρόεδρος του ΚΕΠΑ ως βασικός διοργανωτής της εκδήλωσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευτυχή κατάληξη της συνεργασίας για να πραγματοποιηθεί το σημαντικό αυτό καλλιτεχνικό γεγονός και να υποστηριχθεί το έργο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας.
Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου, σημείωσε πως για 70 συναπτά έτη ο σύλλογος προσφέρει συσσίτιο σε φτωχές οικογένειες και ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης.
Ο πρόεδρος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμητική πρόσκληση να εμφανιστεί η Ορχήστρα Νέων Δίου στο φιλόμουσο κοινό της Βέροιας, ενώ ο κ. Χανδόλιας μίλησε για το καλλιτεχνικό περιεχόμενο της εκδήλωσης.
Επί  σκηνής λοιπόν στην Αίθουσα Τεχνών Βέροιας την Κυριακή 2 Απριλίου στις 8 το βράδυ, η πολυμελής Ορχήστρα Νέων Δίου, η οποία θα εκτελέσει συνθέσεις μελοποιημένων ποιημάτων μεγάλων Ελλήνων ποιητών.
Σολίστ ο Βασίλης Λέκκας πλαισιωμένος από τους δικούς μας, Φιλιώ Σέρβου, Αλέξανδρο Καλλιφατίδη και Χιονάτη Γκίνα. Την ορχήστρα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής, ενώ ο Γιώργος Χανδόλιας θα διαβάσει στίχους και ποιήματα.

Είσοδος 10 ευρώ, όλα τα έσοδα υπέρ της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου