Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος». : Σε πρώτη προβολή το νέο ντοκιμαντέρ «Εκ των Αχράντων Παθών 2»




          Την Κυριακή και ώρα 11.30 το πρωί  θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ η προβολή του ντοκιμαντέρ «Εκ των Αχράντων Παθών 2», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
          Μετά το πρώτο ντοκιμαντέρ «Εκ των Αχράντων Παθών» που προβλήθηκε τον Ιούνιο του 2013 και την ταινία «Παραμύθι χωρίς Όνομα» αυτή είναι η τρίτη κινηματογραφική προσπάθεια που γίνεται από το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος».
          Το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να μας μεταδώσει το δέος και τη συγκίνηση που γεννιούνται από τα γεγονότα της Μεγάλης Εβδομάδας μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, σύμφωνα με τις Ακολουθίες των Αγίων Ημερών που τελούνται στα Ιεροσόλυμα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ένα ωραιότατο ντοκιμαντέρ, μια απόδοση της ιερής  ιστορίας των φρικτών Παθών του Κυρίου. Την εικονοληψία και την επιμέλεια των κειμένων υπογράφει ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος. Η σύνθεση του κάδρου είναι υπέροχη, με μοναδικό μοντάζ του Κώστα Καλπατζίδη, υποβλητικές εικόνες και μουσική του καταξιωμένου συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου