Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Απόψε η "μάχη" της Εθνικής στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου δίνει απόψε στις 21:45 ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην εθνική ομάδα του Βελγίου, στο King Baudouin Stadium στις Βρυξέλλες.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα του φαβορί του ομίλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης, ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.

Από τους 24 διεθνείς που ταξίδεψαν στο Βέλγιο, ένας θα «κοπεί» λίγο πριν από τη σέντρα. Όχι, πάντως, ο τρίτος τερματοφύλακας. Στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών ο Μίχαελ Σκίμπε δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει, ωστόσο φαίνεται να έχει καταλήξει στους παίκτες που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.
Η διάταξη των τελευταίων αγώνων θα παραμείνει η ίδια. Στο 4-2-3-1 του Μίχαελ Σκίμπε, την εστία θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Καπίνο.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται ότι πείστηκε από την πολύ καλή εμφάνιση του διεθνούς πορτιέρο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έτσι θα τον χρίσει βασικό στο δύσκολο παιχνίδι με το Βέλγιο. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά ο Γιώργος Τζαβέλλας και τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά.
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης και ο Ανδρέας Σάμαρης. Στον πάγκο θα μείνει ο Κάρλος Ζέκα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα αποτελείται από τους Κώστα Σταφυλίδη (αριστερά), Πέτρο Μάνταλο (δεξιά) και Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα έχει το ρόλο του επιτελικού χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται o Κώστας Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου