Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Detrop 2017 26η Διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας

Τον εγχώριο και διεθνή «παλμό» του κλάδου τροφίμων-ποτών θα καταγράψει το εκθεσιακό «δίδυμο» Detrop - Oenos, που θα διοργανώσει από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 η ΔΕΘ-Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων.
               
 OENOS
 Σε ανεξάρτητο χώρο και με αναβαθμισμένες εκθεσιακές δομές που αναδεικνύουν τις ετικέτες των οινοπαραγωγών, η έκθεση OENOS προσελκύει το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών σε ένα περιβάλλον άκρως εκλεπτυσμένο όπως της αρμόζει.
Η έκθεση Detrop, είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων & ποτών. Με σοβαρότητα, σταθερά βήματα, χωρίς διογκωμένα στατιστικά αποτελέσματα και κινήσεις εντυπωσιασμού και με την αξιοπιστία που προσφέρει ο εθνικός εκθεσιακός Φορέας, ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, είναι η μόνη που παραμένει και επιμένει, από το 1976 έως σήμερα, στην ελληνική αγορά.

Έντονος ήταν και ο διεθνής «αέρας» που χαρακτήρισε τις δύο εκθέσεις, με τον αριθμό των ξένων εμπορικών επισκεπτών να αυξάνεται κατά 40%. Πέραν των προσκεκλημένων ξένων επαγγελματιών, που ανήλθαν σε 250και προέρχονταν από 30 και πλέον χώρες, υπήρξαν επίσης ανεξάρτητες επισκέψεις που εμπλούτισαν το διεθνές «μενού».
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 καταγεγραμμένες συναντήσεις μεταξύ των ξένων και των ελληνικών επιχειρήσεων. Το 91% των Hosted Buyers (προσκεκλημένοι ξένοι επαγγελματίες) δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και εξέφρασαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στην επόμενη διοργάνωση.

Για το 2017 οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 300 και θα προέρχονται από Αίγυπτο, Αμερική, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Ντουμπάι, Ολλανδία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Σουηδία και φυσικά από όλες τις Βαλκανικές χώρες, με τα προκαθορισμένα ραντεβού να ξεπερνάνε τα 5.500.
 Οι επισκέπτες πέραν των επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν στα σταντ των εκθετών, θα περιηγηθούν μέσα στον εκθεσιακό χώρο ώστε να έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή και να γνωρίσουν και άλλους εκθέτες και προϊόντα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου