Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Δριμύτερη και δυναμική επιστρέφει η Sportexpo Marathon από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου


Δριμύτερη και δυναμική επιστρέφει για δεύτερη χρονιά, μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωσή της, η Sportexpo Marathon, που εξελίσσεται πλέον σε θεσμό στον χώρο του αθλητισμού. Η 2η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών και Εξοπλισμού θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό, αλλά και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.
Sportexpo Marathon
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν πάνω από 50 εκθέτες, μεταξύ των οποίων εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού, αθλητικών υπηρεσιών, ειδών αθλητικής διατροφής, φορείς, σωματεία και αθλητικές ακαδημίες.
Sportexpo Marathon
Η Sportexpo Marathon διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και πραγματοποιείται σε συνέργεια με τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Απριλίου. Άλλωστε, στον χώρο της Sportexpo Marathon, στο περίπτερο 13, θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές συμμετοχής στον Μαραθώνιο και οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους. Τη δε 1η Απριλίου είναι προγραμματισμένη η άφιξη της Αλεξάνδρειας Φλόγας του Μαραθωνίου στο εκθεσιακό κέντρο, την οποία θα υποδεχθεί η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo στην Πύλη Εμπορίου και θα τη μεταφέρει στο Τόξο της Πύλης ΧΑΝΘ, όπου θα την παραδώσει για να μεταφερθεί στον επόμενο σταθμό της.
Sportexpo Marathon
Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της Sportexpo Marathon είναι ιδιαίτερα πλούσιο και ενδιαφέρον και περιλαμβάνει δράσεις με ενημερωτικό, επιστημονικό, ψυχαγωγικό, αλλά και διαγωνιστικό χαρακτήρα.
Sportexpo Marathon
Μεταξύ των εκδηλώσεων ξεχωρίζουν: το 20ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το οποίο διοργανώνεται από την 31η Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός», οι εκδηλώσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την 31η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, με αθλήματα όπως η πάλη, το τζούντο, το Taekwondo, η ρυθμική γυμναστική, η ξιφασκία και το σκάκι, το 1ο «Cross Your Limits Mixed Teams» στο περίπτερο 12, που διοργανώνεται το Σάββατο 1η Απριλίου από τη ΔΕΘ-Helexpo και την GRAFTS HELLAS με την υποστήριξη της Kettler και της Leos, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Active Hellas«Ποδηλατίζω με ασφάλεια», στο πλαίσιο του οποίου μια πίστα εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου θα περιμένει παιδιά και εφήβους στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου 8.
Sportexpo Marathon
Tο masterclass Zumba, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στο περίπτερο 12.
Sportexpo Marathon
Παράλληλα, στη Sportexpo Marathon θα εκτεθεί η προς δημοπράτηση υπογεγραμμένη από τον Christiano Ronaldo φανέλα Sporting Λισαβόνας με το Νο. 28, η οποία θα παραδοθεί στον πλειοδότη-νικητή σε ειδική εκδήλωση, στην Sportexpo Marathon, την 31η Μαρτίου.
Sportexpo Marathon
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα περιμένει παιδιά και εφήβους (6-15 ετών) το αθλητικό camp του Βασίλη Χατζηπαναγή. Μάλιστα, την 1η Απριλίου στο περίπτερο 13 ο γνωστός βετεράνος του ποδοσφαίρου θα βραβευθεί.
Sportexpo Marathon

 Σημειώνεται ότι τους επισκέπτες της Sportexpo Marathon θα περιμένει και μια «γλυκιά» έκπληξη από την εταιρεία Jannis, γνωστή για τα παστέλια της.

Την Sportexpo Marathon θα εγκαινιάσει την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 19:00, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης στο περίπτερο 13.

 Εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση της Sportexpo Marathonαποτελεί η συνέργεια της ΔΕΘ ΗELEXPO και του οργανωτή του ∆ιεθνή Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αθλητικού συλλόγου, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ».   

Ωράριο λειτουργίας:

Πέμπτη: 12:00 - 20:00
Παρασκευή - Σάββατο: 10:00 - 20:00

Δωρεάν parking για όλους
τους εκθέτες και τους επισκέπτες. 
 Πληροφορίες:
Παναγιώτης Χατζηΐωάννου
Τ.: 23102915482310291257, F.:2310291553
email: sportexpo@helexpo.gr

Κατερίνα Μπενάκη 
Τ.: 2310291232, F.:2310291553
email: sportexpo1@helexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου