Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μαχητικών Αθλημάτων στην Πιερία (31/05-4/06)


Αποτέλεσμα εικόνας για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μαχητικών Αθλημάτων
Από τη Τετάρτη 31 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μαχητικών Αθλημάτων. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση, που αφορά σε 16 διαφορετικά ερασιτεχνικά πολεμικά αθλήματα.

Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναμένεται όμως να υπάρχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, καθώς θα υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 1.000 αθλητών από χώρες όλου του κόσμου. Είναι ένα αθλητικό γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους να έρθουν σε επαφή με παραδοσιακά μαχητικά αθλήματα, ένα διαφορετικό είδος αθλητισμού που θα προσφέρει πνευματική και σωματική ενδυνάμωση και βελτιώνει την αυτοάμυνα του ατόμου. Τα οφέλη για την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας θα είναι πολλά, με πρώτη την προβολή του τόπου, την τουριστική ανάπτυξη και την οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.
Εξάλλου, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη πίστα αγώνων μοτοσικλέτας που βρίσκεται στη Τοπική Κοινότητα Πλάκας του Δήμου Μεγαλόπολης ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017.
Το Σάββατο 20 Μαΐου θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά και χρονομετρήσεις και την Κυριακή θα διεξαχθούν 12 αγώνες των έξι κατηγοριών (2 αγώνες ανά κατηγορία) εκ των οποίων θα προκύψουν οι νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου