Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η Φενέρμπαχτσε αντίπαλος του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Euroleague,

Πολύ… Ολυμπιακός για να πεθάνει

Ο Ολυμπιακός έκανε πάλι το… θαύμα του στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης, κρατώντας για ακόμη μία φορά ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ.
Οι Πειραιώτες, εκεί όπου το 2012 στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, θα έχουν την ευκαιρία να σηκώσουν ακόμη μία κούπα της Euroleague, καθώς, για τέταρτη φορά σε φάιναλ φορ καταφεραν να ρίξουν στο «καναβάτσο» την ΤΣΣΚΑ...

Οι Πειραιώτες, εκεί όπου το 2012 στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, θα έχουν την ευκαιρία να σηκώσουν ακόμη μία κούπα της Euroleague, καθώς, για τέταρτη φορά σε φάιναλ φορ καταφεραν να ρίξουν στο «καναβάτσο» την ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει εξελιχθεί σε... πελάτη των ερυθρόλευκων.

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου, βγάζοντας ψυχή και τεράστια ψυχικά αποθέματα στο παρκέ, πήρε τη νίκη με 82-78 απέναντι στο συγκρότημα του Ιτούδη, κατακτώντας έτσι το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Με αυτή την επικράτηση οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν και πάλι ότι είναι η επιτομή της ομάδας και αξίζουν συγχαρητήρια από όλους τους -υγειώς σκεπτόμενους- φίλους τους μπάσκετ, καθώς δίνουν χαρά στους Έλληνες σε μία περίοδο, όπου η χώρα μας δοκιμάζεται.
Τελευταίος αντίπαλος στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για να «ράψει» το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του θα είναι μία η Φενερμπαχτσέ, η οποία στον άλλο ημιτελικό επικράτησε με 84-75 της Ρεάλ Μαδρίτης.


Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό πριν την επιστροφή του στον θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι οικοδεσπότες του Final Four κατάφεραν στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό να επικρατήσουν με 84-75 της Ρεάλ Μαδρίτης, κατακτώντας έτσι το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου, όπως προαναφέραμε, θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας



http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου