Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συμμετοχή στο 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Καστοριά




Μια ακόμη συμμετοχή προστέθηκε στο αγωνιστικό ημερολόγιο των Πιερίδων τη φετινή χρονιά διευρύνοντας έτσι και αυξάνοντας το αγωνιστικό εμπειρικό απόθεμα της ομάδας. Συγκεκριμένα συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου 2017, στο 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ομάδα «ΔΟΞΑ» Αμπελοκήπων Καστοριάς, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στο διήμερο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: ΠΑΟΚ, Πιερίδες Μούσες, Κιλκισιακός  - ομάδα της Γ’ Εθνικής - και η διοργανώτρια Δόξα Αμπελοκήπων που είναι νέα ομάδα και φέτος αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική.
Οι αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Καστοριά ήταν μια γιορτή του γυναικείου ποδοσφαίρου, τους παρακολούθησε πολύς κόσμος που αποζημιώθηκε με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, πολλές και δυνατές φάσεις. Η φιλοξενία της ομάδας «Δόξα» Αμπελοκήπων Καστοριάς ήταν άψογη σε όλη τη διάρκεια του διημέρου δίνοντας την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες ομάδες να δείξουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να απολαύσουν τα αξιοθέατα της πόλης της Καστοριάς. Η περιήγηση περιελάμβανε βόλτα στην πόλη και στη λίμνη, επίσκεψη στο σπήλαιο του Δράκου και σε γνωστή επιχείρηση γουναρικών.
Η πρόεδρος του Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών κ. Παρασκευή Ζιώγα, που κατάγεται από την Καστοριά έγραψε στο fb: «Δάκρυα χαράς και συγκίνησης μπορούν να περιγράψουν την επίσκεψή μου στους Αμπελόκηπους μετά από πολλά χρόνια. Έπειτα από μία μεγάλη διαδρομή στη ζωή μου, πάτησα στο γήπεδο, όπου για πρώτη φορά έμαθα να κλωτσάω την μπάλα. Οι μνήμες σε πρόσωπα και σε καταστάσεις μπορεί να έχουν ξεθωριάσει, όμως η αγάπη που εισέπραξα από παλιούς φίλους και συμμαθητές είναι ανεκτίμητη! Δυστυχώς δεν είδα όσους θα ήθελα και για όσο θα ήθελα, γιατί ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος. Πάντως νομίζω πως έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και πως η επίσκεψή μαζί με την πολυαγαπημένη μου ομάδα τις Πιερίδες Μούσες, έπειτα από την πρόσκληση της Δόξας Αμπελοκήπων, ξεκινάει έναν καινούργιο. Επιφυλάσσομαι λοιπόν για νέες διαδρομές!»
Το Διοικητικό Συμβούλιο των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί:
- Την διοίκηση της ομάδας «Δόξα» Αμπελοκήπων Καστοριάς, αλλά και όλα τα στελέχη της καθώς και τις αθλήτριες, για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου.
- Την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς που ως χορηγός βοήθησε στην διοργάνωση του τουρνουά και της φιλοξενίας των ομάδων.
- Τις αθλήτριες, τα προπονητικά και διοικητικά στελέχη των ομάδων ΠΑΟΚ και Κιλκισιακού που συμμετείχαν στο τουρνουά.    








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου