Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, σε αυτόν το δύσκολο αγώνα τους, για την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καλή δύναμη και καλή επιτυχία! Είναι πράγματι αυτές οι εξετάσεις μια κρίσιμη δοκιμασία και μία από τις πολλές μάχες της ζωής με την οποία θα αναμετρηθείτε,  χωρίς ωστόσο να είναι η μοναδική, η καθοριστική και η ύστατη ευκαιρία.
Σε αυτόν τον αγώνα για το αύριο και το μέλλον σας, σας συνιστώ να δείξετε ψυχραιμία και νηφαλιότητα και να έχετε πίστη και αυτοπεποίθηση στο στόχο σας.
    Στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε ως κοινωνία και  ως χώρα το αγωνιστικό ήθος σας μας γεμίζει περηφάνια και μας δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πρέπει να γνωρίζετε πως για όλους εμάς αποτελείτε πηγή δύναμης και αισιοδοξίας, αφού είστε οι φυσικοί συνεχιστές του αύριο. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τόσο τους γονείς σας, που μέσα στο γενικότερο περιβάλλον της κρίσης, σας υποστηρίζουν και σας ενθαρρύνουν, με όσα μέσα διαθέτουν, όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσε το δικό του αγώνα για την αρτιότερη προετοιμασία των μαθητών του.
                                            Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

                                                Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου