Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της




Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό  δίκτυο αρμοδιότητάς της.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ολοκλήρωσαν εργασίες  που αφορούσαν αποψίλωση-κοπή χόρτων και κλαδιών σε ερείσματα και νησίδες  της 1ης Επαρχιακής οδού  Κατερίνης-Παραλίας και στο παράπλευρο δίκτυο τόσο για την οδική ασφάλεια όσο και για την αισθητική εικόνα της περιοχής.


Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται και σε άλλους οδικούς άξονες με άλλες εργασίες, όπως διαγραμμίσεις, αποκαταστάσεις οδοστρώματος από λακκούβες, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας   κ.α. πάντα με γνώμονα ένα ασφαλές οδικό δίκτυο. 
 
Η υλοποίηση εργασιών βελτίωσης και συντήρησης του οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Αυτοψία στις εργασίες πραγματοποίησε η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της  Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.
 

«Υλοποιούμε παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας για τις ασφαλείς τους μετακινήσεις, για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου και την τουριστική ανάπτυξη, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που ο τόπος μας αποτελεί δημοφιλή προορισμό ελλήνων και ξένων τουριστών», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου