Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2017 : ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΘΕΣΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ



Χρώματα & μουσικές στη μεγάλη αθλητική γιορτή


Tο δικό τους ξεχωριστό τόνο και χρώμα στη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή του αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2017» αναμένεται να δώσουν και φέτος επενδύοντας μουσικά και χορευτικά τη διαδρομή από το Πλατανόδασος έως και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική Πλατεία, μπάντες, Djs, μουσικοχορευτικά σχήματα πολιτιστικών συλλόγων κ.ο.κ.

Ειδικότερα, τη διαδρομή θα «επενδύσουν μουσικά», σχήμα Κρουστών (Πλατεία Ελευθερίας), η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης (Συνεδριακό Κέντρο), το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης – Τμήμα Κρουστών (Αφετηρία Πεζόδρομου), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σβορώνου (Σβορώνος), ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» (Ανδρομάχη), Μουσικό Σχήμα του Ποντιακού Συλλόγου Παναγία Σουμελά (Τουρμπές), Νεανικό Μουσικό Σχήμα (Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης), ενώ τους αθλητές θα υποδέχονται στον τερματισμό, μέλη των τμημάτων του Λαογραφικού Ποντιακού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «ο Πόντος», του Λαογραφικού Ιστορικού Συλλόγου Νεοκαισάρειας «ΚΟΤΖΑ-ΑΝΑΣΤΑΣ» και του Ομίλου Φίλων των Ανθρώπων και των Ζώων «Ο ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ».


Όλα τα παραπάνω σχήματα,  σε σημεία αναφοράς της διαδρομής, δίνουν ρυθμό και δύναμη στους δρομείς, δημιουργούν ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, ενώ ταυτόχρονα συγκροτούν πυρήνες συγκέντρωσης θεατών, που εμψυχώνουν τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Όπως είναι γνωστό,  την αυλαία θα ανοίξουν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης, ενώ κάθε στιγμή της διαδρομής θα αποθανατίζουν με το φωτογραφικό τους φακό τα μέλη του τμήματος φωτογραφίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών. Τις εναέριες λήψεις βίντεο/φωτογραφιών του αγώνα αναλαμβάνει ο Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας.

Η μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία  το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας).

Με διοργανωτές τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και με την συμβολή 30 και πλέον φορέων, συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων και δεκάδων εθελοντών καλούμαστε να γίνουμε και φέτος κομμάτι της γιορτής και να ζήσουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία της συμμετοχής, σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό, ευγενή άμιλλα και πολλές συγκινήσεις.  Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ήδη οι εγγραφές «τρέχουν» με ταχύτατους ρυθμούς και θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 2000 αριθμών, που θα διατεθούν. Σε κάθε περίπτωση ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η Τρίτη 03 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης http://timing4s.com/ev/katerini20171008/  www.katerini.gr
www.katerinirun.gr,  www.zeusrunnersclub.gr  καθώς και στο επισυναπτόμενο link: http://timing4s.com/reg/inde.php?race=katerini

Προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως, καθώς είναι βέβαιο ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες  στο email: oppapkaterinis@gmail.com.










Καλή επιτυχία. Καλό τερματισμό.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου