Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2017: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ


 

Φορείς και εθελοντικές οργανώσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ομαλή διεξαγωγή της μεγάλης αθλητικής γιορτής

 

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε επίπεδο υγειονομικής κάλυψης και ασφάλειας των συμμετεχόντων αποτελεί και φέτος πρώτη προτεραιότητα, για την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δρόμου - θεσμού  «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Προς την κατεύθυνση αυτή, η διαδρομή θα επιτηρείται από την Τροχαία, τη Δημοτική Αστυνομία, τον ΜΑΟ Κατερίνης, τον Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας, την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, τον Α. Μ. O. Εξοχής  και την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Μακεδονίας – Θράκης.

Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμουν και μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Πιερίας- Ημαθίας, του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας, του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Πιερίας.

Καθοριστική θα είναι και φέτος η συμβολή της Δημοτικής Κοινότητας Σβορώνου και της  Τοπικής Κοινότητας Νεοκαισάρειας.


Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα συνδράμουν και μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Πιερίας - Ημαθίας, του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας, του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν.Πιερίας.

Τον συντονισμό των εθελοντών αναλαμβάνει το μέλος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αριστείδης Γκιάτας.



ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, θα παρέχουν την υγειονομική κάλυψη, δηλαδή την κάλυψη τυχόν υγειονομικής ανάγκης προκύψει κατά τη διάρκειά του αγώνα. Παράλληλα, τον σχεδιασμό υγειονομικών σταθμών και μονάδων. Στην εκκίνηση, κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικοί σταθμοί πρώτων βοηθειών. Την εξέλιξη του αγώνα θα παρακολουθεί ιατρός, που όρισε ο Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας. Σε καίριο σημείο της αγωνιστικής διαδρομής θα βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ομάδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών – Περιφερειακό Τμήμα Πιερίας, θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθεραπείας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα βρίσκεται στον τερματισμό του αγώνα.    

Η μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία  το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα της ελευθερίας).

Με διοργανωτές τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και με την συμβολή 30 και πλέον φορέων, συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων και δεκάδων εθελοντών καλούμαστε να γίνουμε και φέτος κομμάτι της γιορτής και να ζήσουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία της συμμετοχής, σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό, ευγενή άμιλλα και πολλές συγκινήσεις.  Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ήδη οι εγγραφές «τρέχουν» με ταχύτατους ρυθμούς και θα γίνονται δεκτές έως και την συμπλήρωση με σειρά προτεραιότητας των 2000 αριθμών, που θα διατεθούν. Σε κάθε περίπτωση ως προθεσμία υποβολής ορίζεται η Τρίτη 03 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης http://timing4s.com/ev/katerini20171008/  www.katerini.gr
www.katerinirun.gr,  www.zeusrunnersclub.gr  καθώς και στο επισυναπτόμενο link: http://timing4s.com/reg/inde.php?race=katerini


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.



Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες  στο email: oppapkaterinis@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου