Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Λούνα παρκ στην 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης:





Μία όαση παιχνιδιού & ξεγνοιασιάς για παιδιά όλων των ηλικιών





H κλασική αγαπημένη γωνιά του Λούνα παρκ, μία όαση παιχνιδιού και δραστηριοτήτων, ένας παραμυθένιος κόσμος, περιμένει σε προσιτές τιμές τους μικρούς του φίλους να τον εξερευνήσουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, στην 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, το χρονικό διάστημα 02 έως 09 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Ανδρομάχης.


Η λειτουργία του Λούνα παρκ δημοπρατήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Κατερίνης και το ατελείωτο παιχνίδι ξεγνοιασιάς σε ένα «βασίλειο» αποκλειστικά διαμορφωμένο για μικρά και μεγάλα παιδιά, περιλαμβάνει  πανοραμική ρόδα, φουσκωτά, μπαλαρίνα, τραμπολίνο, καράβι, αεροπλανάκι, συγκρουόμενα, τραινάκι, σκοποβολή και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό στις εγκαταστάσεις της Εμποροπανήγυρης, θα υπάρχουν χώροι εστίασης με παραδοσιακά γλυκίσματα και εδέσματα, ο εμπορικός τομέας με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, όπου οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των  προϊόντων τους.

Επιπλέον, πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων θα πλαισιώνει όλες τις ημέρες λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

Τα εγκαίνια της λαϊκής αυθεντικής γιορτής της Κατερίνης, θα γίνουν το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στον καθιερωμένο χώρο,  στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου