Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Προκήρυξη 4ου Δρόμου Αλληλεγγύης




Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας <<ΖΕΥΣ>> διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου – περιπατητικό αγώνα 5χλμ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τα οποία είναι και οι φετινοί συνδιοργανωτές του αγώνα.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρoπόλεως Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και πραγματοποιείται με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου 2017, ημέρα Δευτέρα και για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Εκκίνηση θα δοθεί τις 19.00 από τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνἦς. Το ίδιο σημείο ορίζεται και ως τερματισμός.


Διαδρομή αγώνα: Η διαδρομή του αγώνα είναι ασφάλτινη (όχι απαιτητική) μετρημένη και σηματοδοτημένη.
Ο αγώνας θα περάσει από συνοικιακούς δρόμους της ενορίας Αγίου Χαραλάμπους οι οποίοι θα φυλάσσονται από εθελοντές της ενορίας και εθελοντές του συλλόγου ΖΕΥΣ. Για την ασφάλεια του αγώνα, η Τροχαία Κατερίνης και η Δημοτική Αστυνομία θα προχωρήσουν σε διακοπή κυκλοφορίας και παροχή διευκολύνσεων μετακινήσεων των οδηγών με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
Το Σώμα Εθελοντών Ναυαγοσωστών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, ενώ γιατρός θα παρακολουθεί την εξέλιξή του.
Τα αποτελέσματα του αγώνα αναλαμβάνει ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Πιερίας.
Για την επικοινωνία του αγώνα και την ενημέρωση της εξέλιξής του, συνδράμει για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Πιερίας.
Τη φωτογραφική κάλυψη αναλαμβάνουν εθελοντές του ΑΠΣ Δρομέων Ν. Πιερίας ΖΕΥΣ.





Δηλώσεις συμμετοχής – παραλαβή αριθμών: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από την Πέμπτη 3 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2017 ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:


Εγγραφές επίσης πραγματοποιούνται και από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους καθημερινά 18.30 με 19.00 σε αυτήν την περίπτωση παραλαμβάνεται άμεσα τον αριθμό.
Στην περίπτωση ηλεκτρονικής εγγραφής για τους δρομείς μέλη του συλλόγου και για τους δρομείς γενικότερα από την Πιερία αριθμοί θα δίνονται από τα γραφεία του συλλόγου (Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα γωνία) την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 από τις 17.30 έως τις 20.30.
Πληροφορίες Αλέξανδρος Πούλιος 6976692445.
Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και από τις 16.00 το μεσημέρι από τον αύλειο χώρο της ενορίας θα παραδίδονται αριθμοί για τα μέλη που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα ταξιδεύοντας από άλλο νομό.
Σε όλες τις περιπτώσεις με την παραλαβή του αριθμού σας καταβάλλετε ως αντίτιμο το ποσό των 5 ευρώ στην επιτροπή που έχει οριστεί και συσταθεί για το σκοπό αυτό. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που θα ορίσει η διοργάνωση εγγραφές θα γίνονται και την ημέρα του αγώνα.
Πληροφορίες θα παρέχονται ως εξής:
Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους π. Κυριάκος Κοκελίδης,2351020150
Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Ν. Πιερίας ΖΕΥΣ Αλέξανδρος Πούλιος 6976692445 όπως προαναφέρεται.
Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης, ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα παραλάβουν ως ενθύμιο πρωτότυπο ανάγλυφο μετάλλιο. Την επομένη του αγώνα θα μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του συλλόγου το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Τέλος θα υπάρχει πλούσιος μπουφές για όλους τους συμμετέχοντες Μέριμνα για υδροδοσία πριν και μετά το τέλος του αγώνα. Επίσης παραδοσιακά εδέσματα θα προσφερθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου