Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Επιτυχημένο το 5ο Αντάμωμα Καστανιωτών 2017

 





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθηκε το Σαββατο 19 Αυγούστου 2017 το 5ο Αντάμωμα Απανταχού Καστανιωτών Πιερίας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καστανιάς Πιερίας ΄΄Άγιος Αθανάσιος'' καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κατά πολύ το αναμενόμενο.

Μια παραδοσιακή βραδιά με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιας '' Αγιος Αθανάσιος'', του Πολιτιστικού Συλλόγου  Κολινδρού ''Νικολάου Λούση'' και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Νεοκάστρου Ημαθίας, που έκλεψαν την παράσταση με τους παραδοσιακούς χορούς και τα θεατρικά δρώμενα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού  κ.Λαγδάρης Ευάγγελος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καστανιας και τοπικοί Σύμβουλοι. Η παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή μπασκετ Κώστα Πολίτη τίμησε την εκδήλωση.
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Βρακόπουλο Βασίλειο και  σε όλα τα μέλη του Δ.Σ  του Πολιτιστικού Συλλόγου για την επιτυχημένη διοργάνωση. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, μεράκι και διάθεση την προσπάθειά τους.























 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου