Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις





Απευθύνω τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Κατερίνης, που είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εύχομαι να πορευτούν με θέληση, αισιοδοξία και όραμα στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή.
Στις δυσκολίες που διανύει σήμερα η χώρα, αυτή η επιτυχία των παιδιών μας, αποτελεί δύναμη ελπίδας και πηγή δημιουργίας για τον τόπο.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς των υποψηφίων, οι οποίοι στάθηκαν ηθικά και ουσιαστικά αρωγοί στο μαραθώνιο ταξίδι των παιδιών τους στον κόσμο της γνώσης. Επίσης, οι λειτουργοί της εκπαίδευσης, οι οποίοι εφοδίασαν με γνώσεις ζωής τους μαθητές και επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, το οποίο συντελείται στην περιοχή μας.

Στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι να αποτελέσει η εμπειρία αυτή, αφετηρία για νέες πιο δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρά τους.
Τέλος, θέλω να καλωσορίσω στη φιλόξενη πόλη μας τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού - Logistics ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και να διαβεβαιώσω τους ίδιους και τους γονείς τους, ότι τόσο ο Δήμος μας, οι φορείς, όσο και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα δίπλα τους.

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου